Şevkat Yerimdar 14.bölüm fragmanı! Esin düğünden kaçıyor…

FOX TV’nin seyircileri kahkahaya boğan dizisi Şevkat Yerimdar son bölümüyle yine yüzleri güldürdü. Gözler şimdi yeni bölümde… Esin ve Şevkat evlenebilecek mi? İşte, Şevkat Yerimdar 14.bölüm fragmanı…

Şevkat Yerimdar 13.son bölümüyle takipçilerine mutlu anlar yaşattı. Şevkat geçirdiği talihsiz kazadan yaralı kurtuldu. Ama aklı yetişemediği düğünde ve Esin’deydi. Esin ise evet demedi ve düğünden kaçtı. Artık birbirlerinin hislerini bilen Şevkat ve Esin için yeni bir döneme girildi.

14.bölümde Şevkat Esin’e evlenme teklif etme planları yapar. Ancak nasıl yapacağı konusunda kararsız ve şaşkındır. Esin ise içten içe beklediği evlenme teklifinin üzerine bir de Şevkat’in eski sevgilisinin gelmesiyle kıskançlık krizleri yaşar. Peki, Şevkat Yerimdar’ın merakla beklenen yeni bölümünde neler olacak? Şevkat Yerimdar 14.bölüm fragmanı sizlerle…

Şevkat Yerimdar 14.bölüm fragmanı:

Şevkat Yerimdar 14.bölüm ne zaman yayınlanacak?

Başrollerinde Özgürcan Çevik ve Başak Parlak’ın bulunduğu ünlü karakter Şevkat Yerimdar’ın maceralarını konu alan Şevkat Yerimdar 14.bölüm 25 Ağustos Cuma günü saat 20.00’de Fox TV ekranlarında seyirciyle buluşacak.

şevkat yerimdar

şevkat yerimdar

Şevkat Yerimdar 13.son bölümde neler oldu?

Şevkat kazadan yaralı olarak kurtulur ama artık nikâha vaktinde yetişmesi neredeyse imkânsızdır. Esin, nikâh memuruna evet demek üzeredir. Gizem ve Sanem, Şevkat'e vakit kazandırmaya çalışsalar da Bora işleri hızlandırıyordur.

Selami, kahveyi devredip Kore'ye sevdiği kızın yanına gitmeye karar verir. Bu ayrılık herkesi çok üzmüştür. Kahveyi alan kişi ise çok büyük hayallerle mahalleye yerleşir.

Mahalleye yeni gelen tek kişi kahveci Olsen değildir. Esin ve Şevkat'in hayatına hiç ummadıkları biri sürpriz bir şekilde dâhil olur.

Açelya Devrim Yılhan kimdir? Aslen nereli ve kaç yaşında?

İLİŞKİLİ HABER

Açelya Devrim Yılhan kimdir? Aslen nereli ve kaç yaşında?

BİR YORUM YAPIN 0