Açelya Devrim Yılhan kimdir? Aslen nereli ve kaç yaşında?

Sevilen dizi Şevkat Yerimdar kadrosuna yeni katılan oyuncu Açelya Devrim Yılhan kimdir? Başarılı oyuncu kaç yaşında ve nereli? İşte, Açelya Devrim Yılhan'ın biyografisi...

Bir zamanların en sevilen dizilerinden olan Leyla ile Mecnun ile tanınan yetenekli oyuncu Açelya Devrim Yılhan kimdir? Şimdilerde ise, FOX TV'de yayınlanan Şevkat Yerimdar'a "Seval" karakteriyle katılmaya hazırlanan genç oyuncu kaç yaşında? Birçok dizi projesiyle seyirci karşısına çıkan Açelya Devrim Yılhan'ın biyografisi...

Açelya Devrim Yılhan kimdir?

2 Eylül 1985 Ankara doğumlu olan genç oyuncu, emekli bir albay baba ve ev hanımı bir annenin tek evladıdır. Oyunculuk eğitimini üniversitede alan Yılhan, Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunudur. Sporla yakından ilgili olan oyuncu, özel olarak tenis oynamaktadır.

İlk oyunculuk deneyimini Unutma Beni adlı dizide alan yetenekli oyuncu; filmde  bir sonraki projesi 3 sezon gibi uzun bir zaman yer aldığı Deniz Yıldızı olmuştur.

2011 yılında yönetmenliğini Özer Kızıltan'ın üstlendiği Beni Unutma adlı filmde, Mert Fırat, Tuba Ünsal, Kenan Ece gibi başarılı oyuncularla birlikte rol almıştır.

açelya devrim yılhan

açelya devrim yılhan

Başarılı oyuncu Açelya Devrim Yılhan'ın geniş kitlelerce tanınması 2013 yılında, bir zamanların fenomen dizisi Leyla ile Mecnun dizisindeki "Eylül" rolüyle olmuştur.

Sonraki yıllarda bir çok projede yer alan genç oyuncunun son projesi; başrollerinde Kaan Taşaner, Selin Şekerci gibi oyuncuların olduğu 2016 yapımı Rengarenk adlı dizi olmuştur. 

2017 yılına gelindiğinde FOX TV'nin sevilen yapımı Şevkat Yerimdar'ın kadrosuna "Seval" karakteriyle dahil olmuştur.

Rol Aldığı Yapımlar:

2017-Şevkat Yerimdar (TV dizisi)

2016-Kaçın Kurası (TV dizisi)

2016-Rengarenk (TV dizisi)

2015-Ve Panayır Köyden Gider (Sinema Filmi)

2013/2015-Deniz Yıldızı (TV dizisi)

2013-İnadına Yaşamak (TV dizisi)

2012-Leyla ile Mecnun (TV dizisi)

2011-Beni Unutma (Sinema filmi)

2011-Unutma Beni (TV dizisi)

2010-Zaman Fırfırlarıyla Yolculuk (Tiyatro oyunu)

Şevkat Yerimdar 14.bölüm fragmanı! Esin düğünden kaçıyor…

İLİŞKİLİ HABER

Şevkat Yerimdar 14.bölüm fragmanı! Esin düğünden kaçıyor…

BİR YORUM YAPIN 0