Ver Elini Aşk 6.bölüm fragmanı! Ver Elini Aşk 5 bölüm izle!

Ver Elini Aşk 6.bölüm Kanal D'de yayınlandı. Ver Elini Aşk 5.bölümde Emin Ağa'nın ısrarıyla nikahlanan Ayperi ve Kaan boşanabilecek mi? Ver Elini Aşk 6.bölümde; Ayperi'ye bağlanan Kaan, ondan boşanmayacağının sinyalini veriyor. İşte, Ver Elini Aşk 6.bölüm fragmanı...

Kanal D'nin sevilen dizisi Ver Elini Aşk son bölümde, imam nikahı derdi ile karşı karşıya kalan Ayperi ve Kaan, evlenmemek için her türlü yolu dener. Emin Ağa, onları köşeye sıkıştırmaktan dolayı çok mutludur. Mesut ise, kankasını kurtarabilmek için harekete geçer. Oyunların etkisinden kurtulamayan Kaan, Ayperi'den vazgeçmemeye karar verir. Ayperi'yi boşamaya yanaşmayan Kaan, gelecek bölümde bunu Ayperi'ye de kabul ettirmeye koyulur. Heyecan dolu Ver Elini Aşk 5.bölümün hemen ardından, Ver Elini Aşk 6.bölüm fragmanı yayınlandı.

Ver Elini Aşk 6.bölüm fragmanı

Ver Elini Aşk 6.bölüm ne zaman yayınlanacak?

Başrollerinde Ali İl, Sevda Erginci ve Köksal Engür'ün rol aldığı Ver Elini Aşk 6.bölüm 12 Ekim Perşembe akşamı saat 20.00'de Kanal D ekranlarında olacak.

Ver Elini Aşk 5.bölüm izlemek için tıkla!

Ver Elini Aşk son bölümde neler oldu? Ver Elini Aşk 5.bölüm özeti...

ver elini aşk son bölüm

ver elini aşk son bölüm

Emin Ağa, Ayperiyle Kaan’a oynadığı oyunu devam ettirir ve imam nikahı kıyılacağını söyler. Durum karşısında şok geçiren Ayperi ve Kaan bu durumdan kurtulmaya çalışsalar da işleri hiç de kolay olmayacaktır. Mesut’tan gelen yardımla bu zorlu durumdan yırttıklarını düşünen Ayperi ve Kaan’ı büyük bir sürpriz beklemektedir. Nazmiye, Selo, Mine ve Fedai’nin de Ayperi ile Kaan’ın evine gelmesi cümbüşü iyice arttırır. Mesut’un oyununun başarılı olamadığından habersiz olan Ayperi ve Kaan gayet mutluyken, tehlikeli bir gerçeğin açığa çıkmasıyla Kaan, kendisini güç bir durumun içinde bulur.

Kaan'a atılan iftira sonrası kızı Sue'nun "Baba" demesi büyük bir mutluluk sebebi olur. Emin Ağa'nın oyunuyla Kaan ve Ayperi artık nikahlı eş olmuşlarlardır. Lakin Ayperi bu durumdan memnun değildir. Kaan'ın verdiği sözü tutarak boşamasını ister. Kaan, bu sözünün arkasında duracak gibi değildir. Kaan, Ayperi'ye karşı güzel hislerin oluşmaya başladığını anlar ve onu bırakmak istemez. Ayperi, kendisini bırakmaya Kaan'dan kurtulmayı başarabilecek mi? Kaan bu durumu bir fırsata çevirip, Ayperi ile bir şeylerin başlangıcı için adım atacak mı?

BİR YORUM YAPIN 0