Durdurulamıyor! Hercai dizisinin bu kadar çok izlenmesinin sebebi ne?

Atv'nin başladığı gibi reytingleri silip süpüren dizisi Hercai, zirvedeki yerini korumaya devam ediyor. Peki Hercai dizisini bu kadar çok izleten sebep nedir? Akın Akınözü'nün yıldızını parlatan dizide, diğer dizilerde olmayan nasıl bir farklılık söz konusu? Cuma akşamının birincisi Hercai'yi sizler için irdeledik ve diziyi birinciliğe taşıyan 4 temele ulaştık. İşte Hercai dizisinin bu kadar çok izlenmesinin sebebi.

Hercai dizisi bir başladı pir başladı. Tanıtımlarını bir izleyelim demeye kalmadan yayınlandığı akşama damgasını vurdu. Hem de öyle bir vurdu ki, rakip falan bırakmadı kendisine. Ne Arka Sokaklar dinlendi, ne İstanbullu Gelin ne de Gülperi. Tek rakibim benim dedi ve zirveye yerleşti. Peki nedir bu dizinin sırrı? Ne farkı var diğer projelerden ki 9 üzeri reytinge ilk bölümden ulaşıverdi? Biz de sizler gibi merak ettik ve bu sorunun yanıtını araştırdık. Dört temel maddeye bulaşıp bu konuya da son noktayı koyduk. İşte Cuma akşamlarının birincisi Hercai'nin bu kadar çok izlenmesinin sebebi.

1 - FARKLI YÜZLER

Akın Akınözü

Akın Akınözü

Dizinin en büyük faktörlerinden biri, başrolünde az bilinen farklı yüzler kullanması. Akın Akınözü, sadece iki projede yer almış genç bir oyuncu. Kuşkusuz bu diziyle de şöhreti yakaladı. Fakat güzellik kavramı kullanılmadan sunulan profil çizgisi, seyirciyi içerisine daha çok çekiyor.

2 - ASMALI KONAK, ZERDA, SILA HİKAYELERİNİN ÖZLENİŞİ

Asmalı Konak

Asmalı Konak

Gerçek şu ki seyirci artık zengin konaklı ve şehir kültürünün hakim olduğu dizilerden sıkılmış durumda. Bir zamanın efsanesi Asmalı Konak tadında işler arıyorlar. Nitekim Zerda ve Sıla da onun taklidiydi. Eminiz ki seyirci, Hercai'de de özledikleri bu tadı buldu.

3 - EKRANA SUNULAN YENİLİK

Cuma akşamında yayınlanan diziler

Cuma akşamında yayınlanan diziler

Atv'nin Hercai'den önce yayınlanan dizisi Şahin Tepesi, tıpkı diğer işler gibi zenginliği elinden alınan ve intikam duygusu taşıyan bir dizi olarak karşımıza çıkmıştı. En az 3 sezondur Cuma akşamına taht kurmuş olan aynı hikaye ve yüzlerden sıkılan seyirci, Şahin Tepesi'nde olmasa da Hercai'de bulduğu yeniliği ve taze kanı kaybetmek istemedi.

4 - MERAK DUYGUSU

Ebru Şahin

Ebru Şahin

Dizinin son dikkat çeken noktasıysa merak duygusu. Klasik bir intikam hikayesi olduğu doğru, fakat bu intikam duygusunun sonradan vicdana ve aşka dönüşeceği, kötü görülen adamın taş kalbinin soğuyacağı kesin. İşte bu süreci görmek de seyirciyi heyecanlandırıp meraklandırıyor. 

Atv'nin reyting rekortmeni dizisi Hercai sosyal medyanın gündeminde

İLİŞKİLİ HABER

Atv'nin reyting rekortmeni dizisi Hercai sosyal medyanın gündeminde
Zerrin Özer evleniyor!

İLİŞKİLİ HABER

Zerrin Özer evleniyor!
Hercai dizisi oyuncusu Ebru Şahin'den zafer dolu paylaşım

İLİŞKİLİ HABER

Hercai dizisi oyuncusu Ebru Şahin'den zafer dolu paylaşım

BİR YORUM YAPIN 2

eda 4 yıl önce

Muhteşem ötesi bir dizi severek izliyorum inşallah hiç bitmez çok iyi bir dizi Mardin harika bir manzara orda devam etsinler cumayı sabırsızlıkla bekliyoruz başarılar

Halid Bin Velid 5 yıl önce

Mardin olgunluk ve umut şehridir. Güvencin ve Barışın yeridir. Cenab-ı Allah Mardin i Korusun amin. Gragos

Toplam 1 beğeni