Yemin'de Reyhan'ın başı büyük dertte! Yemin dizisi 44. bölüm özeti!

Ekranın en çok izlenen günlük dizilerinden Yemin, aksiyonu yüksek bölümleriyle ekrana gelmeye devam ediyor. Bu akşam 44. bölümü yayınlanacak olan dizide, Reyhan'ın Zeynep adımı, başına umulmadık işler açacaktır. Yemin dizisi 44. bölüm özeti ve detayları haberimizde.

Kanal 7 günlük dizilerinden Yemin'in heyecan dolu 44. bölümünün özeti yayınlandı. Gökberk Demirci ve Özge Yağız'ın başrolünde oynadığı Yemin dizisinin 44. bölümünde, Reyhan, Cemre'nin hain planının kurbanı oluyor. Yemin dizisi, heyecan dolu 44. yeni bölümüyle bu akşam Kanal 7'de. İşte Yemin dizisinin 44. bölüm özeti!

YEMİN DİZİSİ 44. BÖLÜM ÖZETİ

Sokakta bulduğu ve üvey anne zulmünden kaçan Zeynep'i konakta saklamaya başlayan Reyhan, eşi Emir'e her şeyi anlatmak ister ancak bunda başarılı olamaz. Emir ise Reyhan'a karşı önyargılı ve şüpheci davranmaya devam etmektedir. Reyhan'ı adım adım takip eden Cemre ise hain planını devreye sokar ve Zeynep'in üvey annesi üzerinden Reyhan'ı açıklaması zor bir durumun içerisine sürükler.

Leyla ise hayatının en güzel döneminde babası Talaz ve Kemal arasında kalır. Vicdan azabı çeken Leyla, bir tercih yapmak zorundadır. Ya babasını seçip Kemal'e ihanete edecektir ya da  kendisine yepyeni bir hayat sunan Kemal'i.

Yemin dizisi 44. bölüm özeti

Yemin dizisi 44. bölüm özeti

Tamer Karadağlı'dan şaşırtan Çocuklar Duymasın itirafı!

İLİŞKİLİ HABER

Tamer Karadağlı'dan şaşırtan Çocuklar Duymasın itirafı!

BİR YORUM YAPIN 0