Ramazan'ın huzuru "Erkan Aydın'la Bursa'da Ramazan" ile ÜLKE TV'de yaşanıyor

On bir ayın sultanı Ramazan’ın coşkusu ve bereketi “Erkan Aydın'la Bursa’da Ramazan” programıyla ekrana taşınacak. Bursa Yıldırım Medresesi’nde gerçekleşecek olan programda Ramazan’ın feyzine ve maneviyatına dair hoş sohbetler yer alacak.

İlahiyatçı Yazar Dr. Erkan Aydın, Ülke TV ekranlarında “Bursa’da Ramazan” programıyla Ramazan’ın maneviyatını izleyiciye aktarmaya geliyor. Köklü geçmişi ile tarih ve kültür kenti Bursa’da yer alan Yıldırım Medresesi’nden ekrana taşınacak olan programda Ramazan’ın bereketli sofralarına misafir olunacak.

Aydın, birbirinden değerli ilahiyatçı ve din adamlarıyla birlikte insan hayatında yer eden önemli meseleleri canlı yayında ele alacak. Programda ayrıca akıllara takılan sorulara yanıt aranacak.

Erkan Aydın'la Bursa’da Ramazan, Ramazan ayı boyunca iftardan hemen önce saat 18.30'da canlı yayınla ÜLKE TV’de.

On bir ayın sultanı Ramazan’ın coşkusu Kanal 7’de yaşanıyor

İLİŞKİLİ HABER

On bir ayın sultanı Ramazan’ın coşkusu Kanal 7’de yaşanıyor
Türkiye'nin Ramazan ekranı Kanal 7'de yaşanacak!

İLİŞKİLİ HABER

Türkiye'nin Ramazan ekranı Kanal 7'de yaşanacak!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0