On bir ayın sultanı Ramazan’ın coşkusu Kanal 7’de yaşanıyor

Müslümanların büyük bir heyecanla beklediği on bir ayın sultanı Ramazan ayı tüm coşkusuyla Kanal 7 de karşılanıyor.

On bir ayın sultanı Ramazan ayı geliyor, tüm coşkusu Kanal 7 ekranlarında yaşanıyor. Bir Ramazan klasiği haline gelen İftar Saati, İstanbul’un maneviyatı en yüksek olan bölgelerinden Eyüp Sultan Camii’nin avlusundan canlı yayınla evlere konuk olacak. Kanal 7 ekranlarının sevilen ismi Muhsin Bay’ın sunumu, anlattıklarıyla kalpleri ferahlatan emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan’ın sohbetiyle İftar Saati, Ramazan ayının önemini ekrana taşıyacak. Ramazan ayında yapılacak ibadetler, Müslümanların kaçınması gereken durumlar, toplum yapısını iyileştirecek konular, birlik ve beraberliğin önemine dair mesajlar İftar Saati’nde izleyiciye aktarılacak. 

Programda ayrıca Ramazan’a özel sohbetler, bu mübarek ayın Müslümanlara öğrettikleri, Hz. Muhammed’in yaşamından örnekler, kalpleri ferahlatan ibadetler İftar Saati ile ekrandaki yerini alacak.

Kalplerin sohbete, ruhların ibadete doyacağı Ramazan ayının tüm maneviyatı İftar Saati’yle her gün 18:50’de Kanal 7 ekranlarında…

Ramazan'ın huzuru "Erkan Aydın'la Bursa'da Ramazan" ile ÜLKE TV'de yaşanıyor

İLİŞKİLİ HABER

Ramazan'ın huzuru "Erkan Aydın'la Bursa'da Ramazan" ile ÜLKE TV'de yaşanıyor
Türkiye'nin Ramazan ekranı Kanal 7'de yaşanacak!

İLİŞKİLİ HABER

Türkiye'nin Ramazan ekranı Kanal 7'de yaşanacak!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0