Emine Erdoğan'dan Burundi 6.kadın Liderler Forumu'na mesaj!

Emine Erdoğan, Burundi’de düzenlenen 6. Kadın Liderler Üst Düzeyli Forumu’na ilettiği video mesajda, günümüzün zorluklarının ancak bütüncül ve kapsayıcı çözümlerle aşılabileceğinin altını çizdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan paylaşımında; "Her anlamda sağlıklı nesiller yetiştirmenin ilk adımının; ailenin, okulun ve toplumun aynı çabada buluştuğu, güçlü bir iş birliğini tesis etmek olduğuna inanıyorum. Bu bağlamda, çocuklarımız için ortak sorumluluğun öneminin vurgulandığı Burundi 6’ncı Kadın Liderler Üst Düzeyli Forumu’nun, insanlığa yepyeni ufuklar açmasını diliyorum. Böylesi önemli bir konuya öncülük eden Burundi Devlet Başkanı’nın eşi Angeline Ndayishimiye Ndayubaha Hanımefendi’ye teşekkür ediyorum."

Emine Erdoğan’dan 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü paylaşımı

İLİŞKİLİ HABER

Emine Erdoğan’dan 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü paylaşımı
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0