Abiye seçerken dikkat edilmesi gerekenler

Özel günlerimizde en çok önem verdiğimiz abiyeleri seçerken dikkat etmemiz gereken bazı noktalar var.

Abiye seçiminde dikkat edilmesi gerekenler bilindiği takdirde herkes kendisine yakışacak abiyeleri kolaylıkla temin edebilir.

-Fazla kilosu olan kadınlar etek kısmı biraz daha bol kesim şeklinde tasarlanmış abiyeleri tercih etmelidir. Dekoltelerin de vücudun doğru yerlerinden sağlanması önemlidir. Ten rengimize uygun düşecek tonlarda elbise seçmeliyiz. Çok beyaz ya da çok esmer olduğumuz zaman direkt tonlar seçmek yerine, daha sıcak geçişli renkler bize uygun olacaktır. Abiye seçiminde dikkat edilmesi gerekenler dendiğinde renk kriteri çok önemlidir.
-Taşlı ve desenli elbiseler göz yoracaktır. Desen ve süsleme konusunda dengeli şekilde tasarlanmış abiyeler bizi daha şık gösterir. Boy uzunluğuna göre elbise uzunluğuna da dikkat etmekte fayda vardır. Midi boy dediğimiz elbiselerde mutlaka topuklu ayakkabı giyilmelidir.
 

2018 mezuniyet saç modelleri

İLİŞKİLİ HABER

2018 mezuniyet saç modelleri
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0