Sonbaharda nasıl giyinmeliyiz?

Sonbahara merhaba dediğimiz bugünlerde, sonbahar modası giyim tarzımıza nasıl yansıyacak? İşte detaylar...

Yazın sona ermesi ile birlikte sonbahara merhaba dediğimiz bugünlerde,ne giyeceğimize karar vermekte zorlanıyor olabiliriz. Yazın kısa kollu tişörtlerle geçirdiğimiz günlerin yerine, uzun kollu gömlekler yer almaya başladı. Gömlek giymek aslında sadeliği bize yansıtsa da abartılı yönlerini bize alıştırıyor.

Basit klasik modeller, önden düğmeli, beyaz klasik modeller, çizgili ya da desenli modeller her sene olduğu gibi bu senede dolaplarımızda yerini alacak. Mevsimler değişiyor ama zaman klasik gömleklerin duruşunu hayatımızda değiştiremiyor.

Zamansız modanın en özel ürünü yeniden sonbaharın gözdesi oluyor. Gömlekle başlayan kombinler içinde barındığı ayrıntılarla birlikte sokak modasına dönüşebiliyor.

Kolyesiz gömlek olmaz! 

Hem şık hem sade olmak istiyorsanız beyaz bir gömlek seçebilirsiniz. Abartıya kaçmadan bir kolye ile hem sade hem de şık görünebilirsiniz.

Gömlek içeride mi dışarda mı kalmalı?

Gömleği içeri sokmak sizin daha derli toplu görünmenizi sağlar. Bu böyle algılansa da, dışarıda bıraktığınızda bir gömlekle de aynı algıyı oluşturabilirsiniz. Burada ki önemli detay ise son düğmeden ilk düğmeye kadar kapalı kalması...

Fırfırlı gömlek

Konumuz sonbahar trendleri olunca açık omuzlu gömlekleri bir kenara bırakıp, çocukluğumuzun fırfırlı gömleklerine dönüş yapabiliriz. Sevimli ve iddialı olmak garanti! 

Dekolteye kendin karar ver

Üst kısmından aşağı doğru açık bırakılarak dekolte seviyesini kendiniz belirleyin. Bu şekilde V modasına da ayak uydurmuş olacaksınız.

 

 

 

 

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0