Kalın hırkalar ile tesettür kombinleri

Kışın vazgeçilmezi olan içinizi ısıtacak bu kombinleri sizde çok beğeneceksiniz...

Hrkalar ara mevsim geçişleri başta olmak üzere, hafif esintili gecelerde bile yanımızdan ayrılmayan özel modellerden. 

Uzun süreler giyebileceğiniz dolapta en sevdiğiniz parçalardan biri olacak olan hırkalar ile sizlere şık kombinler oluşturduk...

1.Kombin



Bol bol takılar ve vişne çürüğü dediğimiz bu renk ile kombinlediğimiz hırka modeli eminim üzerinizde daha güzel duracak.

2.Kombin



Kahvenin hakim olduğu bu model tam da kışı yansıtıyor. Çan modelinde etek üzerine hırka modelini gösterecek olan beyaz bir gömlek ve şık fırfırlı ve bir o kadar naif duran bu hırka modelini eminim sizde çok beğeneceksiniz .



Üzerinizde farklı bir hava katacak olan hırkalar aslında bu soğuk havalarda önü açık olduğu için giymeyi tercih etmesek de boynumuza alacağımız yeni sezonda moda olan bu kalın şallar sizin havanızı yansıtıyor.

3.Kombin



Yazdan kalan parçalarınızı kullanacağınız farklı farklı şık modeller ile kombinleyebileğiniz bu bebe mavisi dediğimiz tonların hakimiyeti size cool bir tarz katacak..


yasemin.com

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0