Alışveriş tutkunları Sirkeci Garı'nda buluşuyor

Dev markalara ev sahipliği yapacak olan Moda, Tasarım Festivali ve Alışveriş Şenliği (İSTFEST17), 12-15 Nisan tarihleri arasında Sirkeci Garı'nda binlerce kişiyi ağırlayacak

12-15 Nisan tarihleri arasında Sirkeci Garı'nda eşsiz ambiyansında, birbirinden güzel markalara ev sahipliği yapacak Moda, Tasarım Festivali ve Alışveriş Şenliği (İSTFEST17), alışveriş tutkunlarını, uygun fiyatlarda bir araya getirecek.


Önder İş Dünyası Sanayici ve İşadamları Derneği (ÖNSİAD) Kadın Girişimciler tarafından ilki düzenen festival birbirinden güzel markalara ev sahipliği yapacak. Kadın ve zerafet buluşmasının önemli adımlarından biri olacak İSTFEST17'de, ünlü sanatçı Alişan, birbirinden güzel eseriyle ziyaretçilere müzik ziyafeti sunacak. 



Sirkeci Garı'nda, en iyi modacıları, tanınmış firmaları ve ilgiyle takip ettiğiniz markaları bir araya getirecek olan festival içerisinde sunum, söyleşi ve firmalar tarafından çeşitli hizmetlerin yanı sıra farklı etkinlikler de yer alacak. 

100 bin ziyaretçi ağırlamaya hazırlanan festivale, Rusya, İran, Ukrayna, Azerbaycan, Suudi, Arabistan, Yunanistan, Romanya, Suriye ve Irak'tan da ziyaretçilerin de katılması bekleniyor. 

Umre ve Kudüs ziyareti

Etkinliklere katılanlar için özel çekilişler de olacak. Bu kapsamda ziyaretçiler çift kişilik umre ziyareti, Kudüs ve Balkan turu, Kapadokya gezisi elde etme şansını yakalayacak. ISTFEST17 Alışveriş Festivali'nde yer alacak firmalar için stand satışları da devam ediyor. İstanbul'u bölgesinde bir alışveriş ve eğlence merkezi haline getirmeyi hedefleyen fuarda, perakendeciler gün içerisinde yaptıkları indirime ek olarak yeni kampanyalar düzenleyecek.

Esra Sağlık başarısının sırrını ilk kez anlattı

İLİŞKİLİ HABER

Esra Sağlık başarısının sırrını ilk kez anlattı

BİR YORUM YAPIN 0