İstanbul Alışveriş Fuarı başlıyor!

Bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Moda-Tasarım Festivali ve Alışveriş Şenliği İSTFEST'17 12 Nisan Çarşamba günü tarihi Sirkeci Garı'nda başlıyor.

Önder İş Dünyası Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (ÖNSİAD) Kadın Girişimcileri tarafından 'Kadın Varsa Hayat Var' sloganıyla hayata geçirilen İSTFEST'17 birbirinden seçkin markalarıyla başlıyor.

Festivalde Moda ve Renk Danışmanı Esra Seziş Kiğılı ve Tasarımcı Gönül Kolat konuşma yapacak. Ünlü şarkıcı Alişan ise müzikleriyle festivale renk katacak. Modadan tasarıma kadar birçok konunun ele alınacağı festivalde 4 gün boyunca devam edecek. Elde edilen gelirin bir kısmıyla Otizm ve Down Sendromlu bireylere katkı sağlanacak.

Otizm ve Down Sendromlu Bireylere İSTFEST’17 Desteği

ÖNSİAD Kadın Girişimcileri tarafından ortaya çıkan Moda - Tasarım Festivali ve Alışveriş Şenliği İSTFEST’17 projesi kapsamında doğuştan gelen ve ömür boyu süren Otizm ve Down Sendromu hastalıklarına da dikkat çekilecek. Festival süresince elde edilecek gelirin bir kısmı sosyal sorumluluk projesi kapsamında Otizm ve Down Sendromlu bireylere hediye edilecek

Ziyaretçileri Sürpriz Hediyeler Bekliyor

İstanbul'un alışveriş ve eğlence merkezi haline getirilmesi de hedeflenen Moda - Tasarım Festivali ve Alışveriş Şenliği İSTFEST’17’de katılımcı markalar ziyaretçilere özel indirim ve kampanyalar sunarken festival süresince birbirinden özel çekilişler de gerçekleştirilecek. Yapılacak çekilişler sonucunda çift kişilik Kudüs, Balkan ve Kapadokya gezisinin yanı sıra umre ziyareti kazananların olacak.

ÖNSİAD Genel Başkanı Rasim Erdoğmuş, "Milli ve yerli olana sahip çıkmalı, markalarımızı hem Türkiye hem de dünya pazarında güçlü kılmalıyız. Bu kapsamda kadın girişimcilerimizin önderliğinde 12-15 Nisan tarihleri arasında modadan tasarıma kadar birçok konunun ele alınacağı İSTFEST'17, ülkemiz için bir ilk olacak.

Dört gün boyunca sürecek etkinliğe Rusya, İran, Ukrayna, Azerbaycan, Suudi Arabistan, Yunanistan, Romanya, Suriye ve Irak gibi çevre ülkelerden de olmak üzere 250 bini aşkın ziyaretçinin katılımını bekliyoruz" dedi.

Esra Sağlık başarısının sırrını ilk kez anlattı

İLİŞKİLİ HABER

Esra Sağlık başarısının sırrını ilk kez anlattı

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0