Kısa boylu kadınlar bu yaz nasıl giyinmeli?

Moda tasarımcısı Ebru Yener, farklı tarz, stil, zevk, vücut tipi gibi unsurlara dikkat ederek giyimin zorluğunu kısa boylu kadınların yaşadığını söyleyerek tavsiyelerde bulundu.

Sezonun trend rengi lapis mavisi ve soluk pembe

Yaz mevsimin iyice hissedildiği şu günlerde renkli kıyafetlerde dolaplardan çıktı. Ancak renkli giyimin birden fazla rengi bir arada kullanmak kısa boylu kadınlar için uygun değildir. Birden fazla rengi bir arada kullanılması boyu belirli bir seviyenin altından olan kadınları hantal ve tıknaz gösterir.

tepeden tırnağa tek renk giyinmek ise kısa boylu kadınlarda illüzyon etkisi yaratacağı için daha uzun, orantılı ve zayıf gösterir. İlkbahar/Yaz mevsiminin en trend renklerinden olan lapis mavi ve soluk pembe elbiseler tercih edilebilir. Ebru Yener, bahar ve yaz aylarında özellikle saten ve ipek gibi kumaşlardan uzak durulması gerektiğine dikkat çekti.

Saten ve ipek sıcak havalarda terle ile birlikte rahatsız edici kokulara sebep olur. Bunun yerine koton ve pamuksu kumaşlar tercih edilebilir.

Etek giymekten çekinmeyin

Retro dolgu topuk ayakkabı ile kısa etekler minyon kadınları zarif ve ince gösterir. Eteklerde sezon renkleri ise, sarı, çuha çiçeği sarısı, elektronik mor, metalik detaylar.

Yüksek bel ve boru paça pantolonlar

Pantolondan vazgeçmeyen kadınlar ise yüksek bel pantolonları tercih etmelidir. Jean kumaş ya da desenli yüksek bel pantolonlarda tercih edilebilir. 

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 1

lamiye 6 yıl önce

Guzel amma simdi uzun boylular nasil giymeli?

Toplam 1 beğeni