İlkbahar ve yaz aylarında tercih edilen renkler

İlkbahar ve yaz aylarında kış aylarına göre daha açık renk ve desenli parçalar tercih edilir. Peki kadınların yazın ruhunu taşıdığına inandığı renkler nelerdir? İşte o renkler...

1. Niagara Denim mavi

Mavinin soft ve rahatlatıcı renklerinden birisidir. Aynı zamanda mavinin diğer her tonu ile muhteşem uyum sağlar. Hatta birçok modacı bu sene çıkardığı koleksiyonlarında bu rengi oldukça kullandı. Modacıların bir kısmı bu rengi ipek kumaşta, kimi gece elbiselerinde tül detaylarında kimisi ise bluzlarda kullandı.

2. Çuha Çiçeği sarısı

İlkbahar ve yaz sezonun olmazsa olmaz renklerinin başında sarı gelir. Geçen sene sarının baharatlı hardal sarısı tonu trendken bu yıl daha canlı ve sıcak tonu trend. Sizde yaz aylarında güneş gibi parlamak istiyorsanız, çuha çiçeğinden ilham alan sarının bu tonunu tercih edebilirsiniz.

3. Lapis mavi

Niagara denim mavisine göre daha canlı bir ton olan lapis mavisi, güneşli günlerinden en şık rengi olacak. Lapis mavisi gücü ve kendine güveni temsil eden bir renktir. 

4. Kırmızı turuncu

Alt tabanında kırmızı olan turuncu tonu aşkı ve eğlenceyi temsil ediyor. Turuncunun bu tonu nötr renklerle kombinlendiği zamanda oldukça dikkat çekiyor. Turuncu yaz düğünü ve davetlerde tercih edilebilecek renklerin de başında gelir. 

5. Yeşil

Ev dekorasyonunda da oldukça tercih edilen yeşil yaz aylarının vazgeçilmez renklerinin arasındadır. Doğadan ilham alınan yeşil tonu içerisinde sarının olduğu bir ton olarak da bilinir. 

BİR YORUM YAPIN 1

Namelum 6 yıl önce

Ben begendim.amma bence dogru degil bu yilin trendi benim kalbimde kirmizidir