Ofis çalışanlarının bayılacağı 5 kombin

Çalışan kadınların hazırlanırken en zorlandığı konulardan birisi de kıyafet kombinleridir. Eğer sizde kombin yaparken zorlanıyorsanız, bu haber tam size göre...

İşte hafta sonu hazırlayıp 5 günü kombin düşünmeden geçirmenize yardımcı olacak kıyafet önerileri...

Pazartesi

Haftaya kırmızı rengin enerjisini yansıtan bir kombin ile başlayabilirsiniz. Canlı renkler gün içinde motivasyonunuzu yükselterek sizi daha enerjik tutar. 

Salı

Tek parça kıyafetlerin kombinlenmesi daha kolaydır. Özellikle son yıllarda tekrardan trend olan tona ton modası ile elbisenize uyumlu çanta ve ayakkabıları kullanabilirsiniz. 

Çarşamba

Hafta ortasında biraz renkli biraz da klasik olmak istiyorsanız, kalem etek en doğru tercih olacaktır. Renkli kalem eteklerinizi düz renk bluz ve gömleklerle kombinleyebilirsiniz. 

Perşembe

Haftanın son gününe yaklaşırken herkeste bir enerji düşüklüğü olur. Ancak renkli kombinler yaparak bu düşük enerji halinde kurtulabilirsiniz. Bunun için renkli etek, ceket ve aksesuarlardan yardım alabilirsiniz. 

Cuma

Haftanın son gününde daha rahat bir kombin yapmak istiyorsanız, Palazzo pantolonları tercih edebilirsiniz. Palazzo pantolonları kombinlerken gömlek ya da bluzu pantolonun içine sokarak kemer takabilirsiniz. Bu kombin siz hem şık hem de uzun boylu gösterecektir.

BİR YORUM YAPIN 0