Minyon kadınlar nasıl giyinmeli?

Şık olmak ve güzel görünmek için sadece giyinmek yetmez. Şık kıyafetleri yanı sıra vücuda uygun kıyafetler tercih etmek de önemlidir.

İşte kombin yaparken zorlanan minyon kadınlar için stil görünme önerileri...

Desen ve çizgiler

Minyon kadınların en büyük korkularının başında olduğundan kilolu ve kısa görünmek gelir. Yatay desenler ve çizgiler sizi olduğunuzda kısa gösterirken, dikey çizgiler, dikey dikişli, dikey pileli ve yakasız üstler sizi daha uzun ve zayıf gösterir. 

Çanta ve aksesuar

Kombin yaparken en önemli yardımcılar çanta ve aksesuarladır. Minyon kadınların vücuduyla doğru orantılı çanta ve aksesuarları kullanması gerekir. 

Pantolon ve şortlar

Minyon kadınların pantolon alırken düz inen, boru paçalı olanları tercih etmesi gerekir. Bol paçalı, ayak bileği ya da orta baldır hizasında biten pantolonlarda da kesinlikle uzak durmaları gerekir. Aynı zamanda yüksek belli pantolonlardan kaçınarak düşük bel modelleri tercih etmelidirler. Kapri giymek isteyen minyon kadınların paça boyunun bilek üzerine denk geldiğine emin olmaları gerekir. 

Dar kıyafetler

Minyon kadınların vücut hatlarını ortaya çıkaran daha dar ve ufak parçaları tercih etmeleri vücut boyuyla doğru bir orantı sağlar. Bölgesel kilolarından şikayetçi olan kadınların bu bölgeleri kapamak için dökümlü bir üst ya da rahat kesim bir alt parça tercih etmeleri gerekir. 

Ayakkabılar

Bilekte bağlanan ayakkabılar minyon kadınları olduğundan daha kısa gösterir. Sivri topuklu ayakkabılar pek tercih edilmese de minyon kadınları bacak boyunu uzun göstererek daha şık olmalarını sağlar. 

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0