Sezonun trendi volanlar

Bu sezon düz kesimli kıyafetler rafa kalkıyor. Yılların eskitemediği volan detayı 2018'in en gözde detayı oluyor...

Moda dünyasının eskimeyen parçalarından biri olan volan detayı bu sezonda oldukça trend. Etekler, ceketler, kabanlar, kazaklar ve pantolonlarda bile karşımıza çıkan volan detayı sizi hem romantik hem de cool bir görünüme sokabilir. Ayrıca modern giysilerle birleştirilen volanlar sokak modasına da sıkıcı ofis toplantılarına da uyarlanabiliyor. 

Ünlü tasarımcıların defilelerine de taşıdığı bu detay, moda tutkunlarından büyük ilgi görüyor. Dantel, şifon ve tül kumaşlarla bile bütünlük sağlayan volanlar kombinlere modern bir görünüm katıyor. Riskli ve fazla hareketli olan bu detayı kombinlerken dikkat etmeniz gereken tek nokta, vücudunuzun ince olan bölgesinde kullanmak.

ALS hastalığı nedir, belirtileri nelerdir?

İLİŞKİLİ HABER

ALS hastalığı nedir, belirtileri nelerdir?
Ender Saraç'tan saç dökülmesini durduran kür

İLİŞKİLİ HABER

Ender Saraç'tan saç dökülmesini durduran kür
Selena Gomez'in sokak stili nedir?

İLİŞKİLİ HABER

Selena Gomez'in sokak stili nedir?
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0