Daha uzun görünmenin yolları

Boyunuz kısa olduğu için üzülmeye son! Bu tüyolarla boyunuzu olduğundan uzun gösterebilirsiniz...

Kadınlar modayı takip ederken kendi fiziklerine uygun kıyafetleri seçmelidir. Çünkü yanlış tercihler bazen olduğunuzdan kalın ve kısa gösterebilir. Ama birkaç giyim hilesine dikkat ederek, olduğunuzdan daha uzun görünebilirsiniz. Bu sayede istediğiniz kıyafeti doğru bir kombinle kendi stilinize uyarlayabilirsiniz.

İşte daha uzun görünmenizi sağlayacak ipuçları:

-Geniş paça pantolonlar hem uzun hemde kısa boylu kadınlar için kurtarıcı bir parçadır. Bacak boyunu olduğundan uzun gösterir. Hem gündüz hemde gece kıyafeti olarak tercih edilebilir. Bacakları ince olan kadınlar İspanyol paça pantolonları tercih edebilir.

-Bir zamanlar oldukça popüler olan düşük bel pantolonlar artık rafa kalkıyor çünkü bacak boyunu kısaltıyor. Yüksek bel pantolonlar, şortlar, eşofmanlar bacakları ve dolayısıyla vücudu daha uzun gösteriyor.

-Kıyafetlerinizde tercih edeceğiniz dikine çizgiler boyu, her zaman daha uzun gösteriyor. Fakat çizgilerde iki ya da üç renkten fazlası olmamalı ve çizgiler çok kalın olmamalıdır.

-Boyu uzun göstermek için en çok tercih edilen yol, topuklu ayakkabılardır. Canlı renkte ayakkabılar vücudu kısa gösterirken, pastel ve nötr tonlardaki ayakkabılar bacak boyunu uzun gösteriyor.

-Zayıf ya da balık etli farketmeksizin her kadına yakışan tulumlar, görsel olarak vücudu birleştirir ve boyunuzu daha uzun gösterir. Ancak unutmamanız gereken bir nokta; tulum seçerken kalçalara değil, bel çevresine vurgu yapmanız gerektiğidir.

-V yaka bluz ve kazaklar boyun bölgesini açıkta bıraktığı için vücudu daha uzun gösterir. Bunun aksine dik yakalı bluzlar da boyu olduğundan kısa gösterir. Ayrıca boyunuz kısaysa balıkçı yaka kazaklardan da uzak durmalısınız.

Doğru bir şekilde tansiyon nasıl ölçülür?

İLİŞKİLİ HABER

Doğru bir şekilde tansiyon nasıl ölçülür?
Greyfurt kilo verdirir mi?

İLİŞKİLİ HABER

Greyfurt kilo verdirir mi?
Yorgun ciltler için 10 bakım ürünü

İLİŞKİLİ HABER

Yorgun ciltler için 10 bakım ürünü
Arabada kitap okurken mide bulantısı neden olur?

İLİŞKİLİ HABER

Arabada kitap okurken mide bulantısı neden olur?
Dondurucunun bozulduğunu nasıl anlarsınız?

İLİŞKİLİ HABER

Dondurucunun bozulduğunu nasıl anlarsınız?
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0