Tulum nasıl kombinlenir?

Rahat olması yönüyle gardıropların vazgeçilmezi parçası olan tulumlar nasıl kombinlenir? İşte yanıtı...

Günlük hayatta zahmetsiz şıklığın ilk adresi tabi ki tulumlardır. Elbise kadar şık ve pantolon kadar spor bir görünüme sahip tulumlar, her yere ve her mekana uyum sağlayan kıyafetlerdir. Tek parça olmasıyla kolayca kombinlenebilir ve sizi stil sahibi bir görünüme ulaştırabilir.

-Ofiste giyeceğiniz tulumu, stiletto ya da bootie ayakkabılarla ve klasik bir çanta ile kombinleyebilirsiniz. Saat, gözlük ve fularla kombininizi zenginleştirebilirsiniz.

-Günlük hayatınızda giyebileceğiniz denim kumaşlı tulumlarla salaş ve spor bir görünüme sahip olabilirsiniz. Bu tulumları deri ceketler ve sneaker ya da postallarla kombinleyebilirsiniz.

-Özel günlerde ve akşam davetlerinde kullanabileceğiniz klasik tulumları, tek bantlı topuklu ayakkabılarla ya da çorap botlarla kombinleyebilirsiniz. Elbiseler yerine tercih ettiğiniz tulum, sizi demode bir görünümden uzaklaştırarak şık görünmenizi sağlayacaktır.

Kardeş kavgaları nasıl önlenir?

İLİŞKİLİ HABER

Kardeş kavgaları nasıl önlenir?
Mantar hastalığına bitkisel çözüm

İLİŞKİLİ HABER

Mantar hastalığına bitkisel çözüm
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0