2018 kış sezonunun rengi: Altın sarısı

Bu zamana kadar sadece aksesuarlarda kullandığınız altın rengi artık kıyafetlerinize de şıklık katıcak. Peki altın rengi kıyafetler nasıl kombinlenir?

2018 kış trendlerine girmeyi başaran altın rengi, parlak dokusuyla size ışıltılı bir hava katacak. Bu sezon sadece aksesuarlarda değil, özellikle kıyafet ve botlarda oldukça karşımıza çıkacak bu trend, altın renginin parlak ve koyu tonunu vurguluyor. 

Ünlü tasarımcıların yeni yıl ve kış sezonu için tasarladığı birbirinden güzel kıyafetler altın dokusuyla buluşuyor. Altın rengi pantolonlar, şişme montlar, uzun elbiseler ve çizmeler, sokak modasına da yeni bir akım getiriyor. Sizde tercih edeceğiniz bu kıyafetlerle hem fark yatabilir hem de iddialı bir görünüm elde edebilirsiniz.

Nasıl kombinlenir?

Böyle iddialı renkleri ön plana çıkarırken, abartılı bir görünüm oluşturmamak için kombininizde bir denge yaratmalısınız. Sade ve spor parçalarla kombinleyerek, altın renginin klasik ve ağır havasını daha günlük bir görünüme kavuşturabilirsiniz. Ayrıca altın rengi kıyafetlerinizi siyahla aksesuarlarla tamamlayarak, kombininizi çok kolay dengeleyebilirsiniz.

Zayıflatan kırmızı biberli çay tarifi

İLİŞKİLİ HABER

Zayıflatan kırmızı biberli çay tarifi
Hamilelere nasıl davranmak gerekir?

İLİŞKİLİ HABER

Hamilelere nasıl davranmak gerekir?
Evde diş taşı nasıl temizlenir?

İLİŞKİLİ HABER

Evde diş taşı nasıl temizlenir?
Hadise İrem Dericinin yaptığı jest'e bayıldı!

İLİŞKİLİ HABER

Hadise İrem Dericinin yaptığı jest'e bayıldı!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0