2018 modası nasıl olacak? En yeni moda trendleri

2018- 2019 yılının modası ne olacak? Hangi renkler tercih edilecek? 2018 yılına kırmızının her tonu ve her çeşidi damga vuracak. Geçen yıldan esintileri başlayan şişme montlar da oldukça revaçta. 2018 yılına ait tüm moda trendlerini sizler için araştırdık...

Her yıl farklı renklerde farklı modeller de kıyafetler moda olmaktadır. Moda trendlerin hızına yetişebilmek oldukça zor. Moda tutkunları kadınlar bu trendleri çok yakından takip ederek uyum sağlarlar. Peki 2018 yılının modası ne olacak? 2018 yılında hangi tarz kıyafetler tercih edilmeli? 2018 yılının en favori rengi ne olacak? Bu soruların cevabını sizler için araştırdık…

Modanın ileri markaları koleksiyonlarını podyumlara serince bu sezonun sonbahar-kış trendleri belli oldu. Son yılarda karşılaştığımız geçmiş yıllara dönüş modası bu sezonda farklı yorumlar ile birlikte aramızda olacak. Bu kış diğer kışa nazaran çok daha renkli geçeceğe benziyor. Bu kışın moda trendleri cıvıl cıvıl renkler ile dolu… Siyahlar ile sanırım bu sezon vedalaşıyoruz. 

2018 kış modasının en nadide parçalarından biri kadife kumaşlar olacak. Daha renkli ve canlı renklerin tercih edildiği bu sezonda, yine liderlik kırmızı da gözüküyor. Mor, haki, sarı ve pembe renkleri de kırmızının peşinden geliyor. Bu renkli kış trendleri, geniş kollu yün kazakları da sarmış durumda ve geçmiş yıllara olan hasretimizi göstermezsek olmaz tabi… Nakış modası geri döndü. Bu kışın farlı çoraplar ile birlikte oldukça renkli ve hareketli geçeceği tahmin ediliyor.

2018 – 2019 yılı moda trendleri nelerdir?

2018 moda trendleri

2018 moda trendleri

Kış aylarının soğukları kırmızının sıcaklığı ile geçeceğe benziyor. Kırmızı uzun çizmeler, pardesüler ve kırmızı kadife parçalar vitrinlerde yerlerini almaya başladılar. Bu kış kırmızı parçaları çok fazla göreceğe benziyoruz.

2018 yılında renkli çoraplarla da çok karşılaşacağız. Bu yılın çorap modası renk renk, simli ve taşlı çoraplar ile dolu. Bu çorapları farklı ayakkabı modelleri ile ister spor, ister klasik bir ayakkabı ile kombinlemeniz size marjinal ve şık bir hava katacaktır.

Gangsterler çağı tüm hızıyla bu sezonda da bizler ile birlikte olmaya devam ediyor. Pinstripe çizgilerin incesi kalını fark etmiyor ve aklınıza gelebilecek çoğu giyim parçasında kendini gösteriyor. Pinstripe kullanımı daha çok koyu renklerde görülüyor.

Oversized üstler bu sezon bizler ile birlikte olacak. Aslında bu tarz üstleri depresyon hırkalarına benzetmemiz mümkün. Üstümüze birkaç beden büyük gelen ancak oldukça hoş ve marjinal bir hava sergileyen bu parçalar hem rahat hem de şık bir görüntü sağlayacak.

80'li yılların epey etkisinde kalan bu trendle kollar adeta bir aksesuar gibi dikkat çekiyor. Bu modaya Fahriye Evcen modası demek pek de yanlış olmaz aslında. Abartılı ve şişkin görünen kol detayı 2018 modasının en dikkat çeken trendleri arasında.

2018 kış modasının en maskulen trendi takım elbise diyebiliriz. Takım elbiseler, ofis tarzı giyim bu sene en çok tercih edilen stil olacağına benziyor.

Slogan kıyafet modası geçen sezonda olduğu gibi bu sezonda tasarımcıların tercihi oldu. Genellikle üst giyimlerde ruh halini ya da kişisel tercihlerini belirleyen net yazılar tercih edildi. Bu sezonda da özlü sözler bizler ile birlikte olacak.

Bu sezonda en çok karşılaşacağımız parçalardan biri kadife parçalar olacak gibi görünüyor. Gerek klasik tarzı gerek spor tarzı olsun her tarza hitap edebilecek şekilde tasarlanmış kadife parçalar bu kışın en güzel tercihlerinden olacaklar.

Puf montlar aslında çok uzun zamandır bizler ile birlikte, yeni sezonda tasarımcıların farklı tarzlar eklenerek tercihleri arasına girmeyi yine başardı.

Bu sezonun bir diğer trend parçası ise plastik modasıdır. Yağmurluk tarzında tasarlanan bu trendler ayakkabılarda, çantalar da ve üst ceketler de tercih edilmektedir.

Kollarda kürk detayı bu sezon çok dikkat çekiyor, çok konuşuluyor. Volümlü kollar dışında tamamen sahte kürkten oluşan kol detayı sezonun favorileri arasında yer alıyor.

BİR YORUM YAPIN 23

Azra 5 yıl önce

Hiç beğenmedim sadece kadife olanlar daha güzel.

memmedova mehseti 5 yıl önce

salam

memmedova mehseti 5 yıl önce

siz ozunuz geyinerdinizmi bu godekceleri amma dogru cavab yazin

5 yıl önce

Bu yılın modasını çok güzel açıklamış kesinlikle kırmızı ve tonları

Toplam 2 beğeni

5 yıl önce

Bu yılın modasını çok güzel açıklamış kesinlikle kırmızı ve tonları

Toplam 1 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun