Yeni yılın modası: "Payetli kıyafetler"

Yeni yılda payetli kıyafetler ile şık kombinler yapabilirsiniz. İşte payetli kıyafetler için kombin önerileri...

Yeni yıla sayılı günler kala, payetlerin ışıltısı gözlerimizi kamaştırmaya başladı. Moda dünyasının renkli akımlarından olan ve dönem dönem popülerliğini kaybeden payetler, 2018 yılının en gözde trendlerinden biri oluyor. Fakat payetli kıyafetler kombinlenirken yaptığınız bazı hatalar şık görünmenizi engelleyebilir. İşte payetli kıyafetlerin kullanımı için tüyolar...

-Gece davetlerinde ya da özel günlerde tek parça payetli elbiselerle çok şık görünebilirsiniz. Fakat payetli kumaş ışığı yansıttığı için sizi olduğunuzdan daha kalın gösterebilir. Bunu önlemek için vücudunuza uygun bir korse kullanabilirsiniz.

-Fazla dekoltesi olan payetli elbiseler sizi şık değil, basit gösterebilir. Bu yüzden dekolteyi sadece bir yerde kullanmalısınız.

-Payetli kıyafetleri, ipek ve kadife kumaşlarla kombinleyerek abartılı bir görünümden kurtulabilirsiniz.

-Payetli kıyafetlerde aksesuar seçerken, küçük küpeler ve ince bileklikler tercih edebilirsiniz.

-Payet dikkat çeken bir kumaş olduğu için, kombininizin geri kalanında abartılı renklerden kaçınmalısınız. Sade ve koyu renklerle kombininizi dengeleyebilirsiniz.

Elmayla tatlı nasıl yapılır?

İLİŞKİLİ HABER

Elmayla tatlı nasıl yapılır?
Migreni geçiren kür tarifi

İLİŞKİLİ HABER

Migreni geçiren kür tarifi
Temizlik ürünü alırken nelere dikkat edilmeli?

İLİŞKİLİ HABER

Temizlik ürünü alırken nelere dikkat edilmeli?
Gebelikte tehlikeli durumlar nelerdir?

İLİŞKİLİ HABER

Gebelikte tehlikeli durumlar nelerdir?
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0