Battaniye şallar nasıl kombinlenir?

Sezonun en trend aksesuarlarından biri olan battaniye şallarla, kış aylarını hiç üşümeden geçirebilirsiniz. İşte battaniye şalı kendi stilinize uyarlamanız için öneriler...

Soğuk kış günlerinde üşümemize engel olacak ve bize çabasız bir şıklık katacak battaniye şalları, kombinlemenin bir çok yolu var. Büyüklüğünün sebebi rahatça üzerimize atıp çıkabilmemiz olan bu şallar, günlük kombinlere de ayrı bir hava katıyor.

Peki içimizi ısıtacak ve kıyafetleri renklendirecek battaniye şalları nasıl kombinlemeliyiz? 

-Bu atkıları kullanmanın en tarz yolu kemerlerle kombinlemek. Dünyaca ünlü isimlerin sıkça tercih ettiği şal ve kemer ikilisi, kombinlere spor şıklığı yansıtıyor. Atkıyı omuzlarınıza şal gibi atın ve ardından ince bir kemer takarak iki tarafı birleştirin. İşte kombinlerinizin vazgeçilmezi olmaya aday bir ikili...

-Kaşmir ve ipek karışımlı hafif bir şal tercih ettiyseniz, boynunuzun etrafına dolayarak kullanabilirsiniz.

-Düz ve sade kombinlerinizin yıldızı, rengarenk atkılar olabilir. Paltonuzun üzerine salaş bir şekilde bıraktığınız şal sayesinde daha çarpıcı bir görünüm elde edebilirsiniz.

Gaziantep mutfağının en sıra dışı tarifleri

İLİŞKİLİ HABER

Gaziantep mutfağının en sıra dışı tarifleri
Cildi canlandıran bademli peeling tarifi

İLİŞKİLİ HABER

Cildi canlandıran bademli peeling tarifi
Yapay çiçekler nasıl temizlenir?

İLİŞKİLİ HABER

Yapay çiçekler nasıl temizlenir?
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0