Kışın şık olmanın yolları

Kadınlar genelde kış aylarında şık olmanın daha zor olduğunu düşünse de ufak hilelerle kolayca stil sahibi bir görünüme ulaşılabilir. İşte soğuk havalarda şık görünmenin yolları...

Soğuklardan korunmak için kat kat giyindiğimiz kış aylarında şık olabilmek artık mümkün. Şık görünebilmek için dikkat etmeniz gereken tek nokta kalınlık sıralamasını doğru ayarlayabilmek. Kıyafetlerinizi giyerken ilk önce ince olanlardan başlamalısınız. Örneğin; kalın bir kazağın içine ince bir body giyebilirsiniz fakat kazağın üzerine ince bir hırka giymemelisiniz. 

Ayrıca kombinlerinizi tamamlarken maksimalist detaylar kullanabilirsiniz. Giydiğiniz kalın kıyafetlerin kat kat görüntüsünü büyük aksesuarlarla dengeleyebilir ve kırabilirsiniz. 2018 yılında oldukça revaçta olan iri tokalı ve uzun kemerler, broşlar ve büyük takılar daha modern görünmenizi de sağlayacaktır. Hem bu sayede ilgi aksesuarlarınıza kayacağı için yaptığınız küçük hatalarda göze batmayacaktır. 

Elmanın kararması nasıl önlenir?

İLİŞKİLİ HABER

Elmanın kararması nasıl önlenir?
İki hamilelik arasındaki farklar neler?

İLİŞKİLİ HABER

İki hamilelik arasındaki farklar neler?
Lavanta kokusu nasıl yapılır?

İLİŞKİLİ HABER

Lavanta kokusu nasıl yapılır?
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0