Geri dönen moda trendleri

Devamlı kendini tekrar eden moda trendlerine ayak uydurmak biraz zor olabilir. İşte eski zamanlardan günümüze ışık tutan akımlar...

Sürekli değişen moda akımları arasında çok beğendiğiniz bir şeyi sonraki sezon çirkin bulabiliyorsunuz. Ancak modanın sürekli kendini tekrar ettiğini unutmamalısınız. Bu yüzden kıyafetleri hor kullanmadan bir süre saklamanız gerekiyor. İşte modanın kendini tekrar ettiğini kanıtlayan trendler...

Farklı güneş gözlükleri

Geçmişin nostaljik havasını taşıyan renkli gözlükler, bu sene tekrar moda oldu. Farklı bir tarz yaratmak isteyenlerin çok sevdiği bu gözlükleri, ünlü isimlerde sıkça kullanıyor.

Çiçekli elbise

2000'li yılların en sevilen kıyafeti çiçekli elbiseler, ünlü markaların tasarımlarıyla tekrar moda oldu. 2018 yazında sıkça karşılaşacağımız bu elbiselerle zarif ve şık bir görünüme ulaşabilirsiniz.

Büyük tokalı kemerler

1980'lerin ikonik parçası büyük tokalı kemerler yerini ince ve hatta tokasız kemerlere bırakmıştı. Bu sezon tekrar trend olan büyük kemerler stil sahibi bir görünüm için kullanılabilecek en kolay aksesuar olabilir.

Kısa topuklu ayakkabılar

Ünlü tasarımcıların uzun süredir kullanmadığı kısa topuklara, 2017-2018 sezonunda hem botlarda hem de klasik ayakkabılarda sıkça rastladık. Oldukça rahat ve pratik olan bu trend, ofis kadınlarının vazgeçilmezi haline geldi.

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0