Sezonun yükselen modası "Shearling ceketler"

Sokak modasını bir anda etkisi altına alan shearling ceketler, kuşkusuz sezonun en hit parçası. Gösterişli havası ile kombinleri kurtaran shearling ceket akımını sizler için inceledik...

Ünlü markaların vitrinlerinde karşılaştığımız shearling ceketler sezonun en cool dış giyim parçası haline dönüştü. Günlük kombinlerden gece davetlerine kadar her mekana uyum sağlayabilen bu ceketler, tüm kadınların kurtarıcı parçası oldu. Farklı uzunluk ve hacimdeki koyun postu ceketler, hem konforlu hem sıcacık hem de çok havalı.

Shearling ceketleri günlük kombinlerinizde jeanler ve oversize kazaklarla kombinleyebilirsiniz. Sezonun bir diğer trendi uzun kazak elbiselerle cool görünmenin en etkili yolu shearling ceketlerle kombinlemek. Ayrıca gece davetlerinde giydiğiniz mini elbiselerle de kolayca kombinleyebileceğiniz bu ceketlerle tüm gözleri üzerinize çekebilirsiniz.

Blazer ceket ve denim modası kombin önerileri

İLİŞKİLİ HABER

Blazer ceket ve denim modası kombin önerileri
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0