Mom Jean nasıl kombinlenir?

Sezonun trend parçalarından biri olan 'mom jeans' nasıl kombinlenir sizler için araştırdık. İşte mom jean kombinlemenin 3 farklı yolu...

Dünyaca ünlü yıldızların sokak kombinlerinde sıkça gördüğümüz mom jeanlar, 90'lı yılların moda trendlerin biri. Yüksek beli ve paçaları hafif bol olan bu pantolonlar, retro giyim tarzını sevenlerin ilgi odağı oldu. Paris, Londra, New York ve Milano gibi moda haftalarında da kullanılan mom jean nasıl kombinlenir sizler için araştırdık...

1-Peplum bluz- mom jean kombini

Günlük hayatınızda rahat ama şık parçalarla kombin yapıyorsanız, peplum bluz ve mom jean ile havalı bir stil oluşturabilirsiniz.

2- Süet ceket/mom jean kombini

Kış aylarında mom jeanların kombinlenmesi biraz zordur. Ancak süet bir ceket ve renkli bir fular yardımıyla tarzınızı ortaya çıkarabilirsiniz.

3-Beyaz spor ayakkabı/mom jean kombini

Mom jean pantolon bacak boyunuzu kısa gösterebilir. Bunun için en uygun kombin ise spor ayakkabı ile yapmak olacaktır. Koyu renk bir mom jean, beyaz spor ayakkabı ve deri ceket ile havalı bir kombin oluşturabilirsiniz.

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0