Topuklu ayakkabı ile kombinlenmemesi gerekenler

Topuklu ayakkabı ile hangi parçalar kombinlenmemeli, sizler için araştırdık. İşte topuklu ayakkabı ile kombinlenmemesi gereken parçalar...

Kadınlar için şık görünmenin altın kuralından biri topuklu ayakkabı giymektir. Topuklu ayakkabılar bazen yanlış kombinlendiğinde kişiyi hüsrana uğratabilir. "Yasemin.com" ekibi olarak, sizler için topuklu ayakkabıyla hüsrana uğramamak adına kombinlenmemesi gereken parçaları araştırdık.

İşte topuklu ayakkabı ile kombinlenmemesi gereken 5 parça:

İSPANYOL PAÇA PANTOLON - PARMAK UCU AÇIK TOPUKLU
İspanyol paça pantolonların altına topuklu ayakkabı giyerek bacaklarınızı olduğundan uzun gösterebilirsiniz. Ancak parmak ucu açık topuklu ayakkabılar, bacak boyunuzu uzun göstermek yerine daha kısa gösterecektir.

KALEM ETEK - TOPUKLU SANDALET
Son zamanlarda oldukça sık kullanılan kalem etek ve topuklu sandalet kombinleri aslında sanıldığı kadar hoş bir görüntü oluşturmuyor. Kalem etek formunda kıyafetleri zarif göstermek için, ince topuklu stilettolar ile kombinlemek çok daha güzel görünmesini sağlayacaktır.

TAYT, EŞOFMAN - TOPUKLU AYAKKABI
Salaş şıklık yaratmak için oldukça sık tercih edilen tayt ya da eşofman altına topuklu ayakkabı kombini aslında kişiyi oldukça rüküş gösteren bir durumdur. Bunun yerine tayt veya eşofman altına spor ayakkabı giyerek kombinlemek daha doğru olacaktır.

KOT ŞORT - STİLETTO
Kot şortların altına bacak boyunu uzun göstermek için tercih edilen stilettolar, sanıldığının aksine bacaklarınızı uzun göstermek yerine daha kısa gösterecektir. Bunun yerine kot şortların altına babet giyerek hem daha zarif gözükebilir hem de bacak boyunuzu uzun gösterebilirsiniz.

MİNİ ETEK - PLATFORM TOPUK
Etek ve topuklu ayakkabı kombinlerinde en sık yapılan yanlışlardan biri olan, etek boyu kısaldıkça topuklu ayakkabının boyunu uzatmaktır. Bu kişiyi oldukça kaba gösteren bir durumdur. Etekli kombinlerde etek boyu ile topuk boyu doğru orantılı bir şekilde kısalmalıdır. Mini eteğin altına düz sandalet giymek topuklu ayakkabı giymekten daha doğru bir karardır. 

Asimetrik maksi elbise modası nedir?

İLİŞKİLİ HABER

Asimetrik maksi elbise modası nedir?
Tesettür ofis kombinleri

İLİŞKİLİ HABER

Tesettür ofis kombinleri
Ağda yaparken dikkat edilmesi gerekenler

İLİŞKİLİ HABER

Ağda yaparken dikkat edilmesi gerekenler
Sezonun öne çıkan sandalet modelleri

İLİŞKİLİ HABER

Sezonun öne çıkan sandalet modelleri
Sezonun yeni trendi: Pastel renkler

İLİŞKİLİ HABER

Sezonun yeni trendi: Pastel renkler

BİR YORUM YAPIN 0