Şeffaf ayakkabı trendi

Sokak modasının yeni trendi şeffaf ayakkabılarla, kombinlerinize eğlenceli ve dikkat çeken bir görünüm katabilirsiniz. İşte şeffaf ayakkabı trendine dair her şey...

Plastik kumaşın modaya dahil olmasıyla birlikte, Külkedisi'nin cam ayakkabıları gerçeğe dönüştü. Kendall Jenner ve Kate Bosworth gibi ünlü isimlerin kırmızı halıda giymesiyle tanıştığımız bu ayakkabılar, sokak modasının vazgeçilmezi haline geldi. Sizler için şeffaf ayakkabıları nasıl kombinleyebileceğinizi araştırdık.

Şeffaf ayakkabılar hem klasik hem de spor kombinlerinize eşlik edebilir. Kısa crop bir tişört ve mom jeanin altına giyeceğiniz şeffaf ayakkabılarınızla rahat ve spor bir kombin oluşturabilirsiniz. Ancak akşam davetlerinde giyebileceğiniz klasik bir kombin istiyorsanız; istediğiniz boyda bir elbiseyle şeffaf ayakkabılarınızı kombinleyebilirsiniz.

Avene Cleanance Gel incelemesi

İLİŞKİLİ HABER

Avene Cleanance Gel incelemesi
En şık ve rahat plaj elbiseleri

İLİŞKİLİ HABER

En şık ve rahat plaj elbiseleri
Yüksek topuklu terlik trendi

İLİŞKİLİ HABER

Yüksek topuklu terlik trendi
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0