Avene Cleanance Gel incelemesi

Yüzünüzü ve makyajınızı derinlemesine temizlemek için dünyaca ünlü marka Avene'in Cleanance jelini kullanabilirsiniz. İşte tüm detaylarıyla Avene Cleanance Gel incelemesi...

Derinlemesi temizlenmeyen ciltte iltihaplı sivilceler, siyah noktalar ve lekeler oluşabilir. Özellikle de karma ve hassas ciltlerde bu sorunlar daha fazla görülür. Kozmetik dünyasında uzun süredir bilinen Avene markasının yüzü derinlemesine temizleyen Cleanance jelini sizler için detaylı bir şekilde inceledik. 

İşte kusursuz cilt temizliği yapan Avene Cleanance Gel:

Cildi nazikçe ve kurutmadan temizleyen bu ürün, içeriğindeki bal kabağı çekirdeği özü sayesinde siyah noktaların ve lekelerin oluşmasını engeller. 

Pratik ambalajı sayesinde ürünün miktarını ayarlamada yardımcı olur.Aynı zamanda seyahate çıkarken rahatlıkla çantanıza atabilirsiniz.

İçerisinde bulunan termal su cildin rahatlamasını sağlar. Cildin yağ seviyesini dengeler. Yüzün tahriş olmadan derinlemesine temizlemesine yardımcı olur. Yağlanma sorunlarından kaynaklanan sivilce oluşumunu önlemede oldukça etkilidir. Kullandıktan sonra ciltte bıraktığı ferahlık ve serinlik kullananlar tarafından çok beğenilmiş.

Jeli kullanmadan önce mutlaka uzmana danışmalısınız. Aksi takdirde cildinizde alerjik reaksiyonlarla karşılaşabilirsiniz. 

Ürünün fiyatı 50,00 TL

The Balm Meet Matte Trimony Far Paleti incelemesi

İLİŞKİLİ HABER

The Balm Meet Matte Trimony Far Paleti incelemesi
Şeffaf ayakkabı trendi

İLİŞKİLİ HABER

Şeffaf ayakkabı trendi
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0