The Balm Meet Matte Trimony Far Paleti incelemesi

Son yılların en çok konuşulan ve yalnızca Gratis mağazalarında satılan The Balm'ın Meet Matte Trimony far paletini sizler için detaylı bir şekilde inceledik. İşte The Balm Meet Matte Trimony Far Paleti incelemesi...

Günlük makyajınızda kullanabileceğiniz ve uzun ömürlü bir far paleti arıyorsunuz The Balm Meet Matte Trimony far paleti tam size göre... "Yasemin.com" ekibi olarak sizler için son yılların en çok konuşulan far paleti The Balm Meet Matte Trimony'in ayrıntılı incelemesini yaptık.

İşte The Balm Meet Matte Trimony far paleti:

Dokuz farklı renkten oluşan Meet Matt(e) Trimony ve Nude paleti, gölgeli ve buğulu makyaj sevenlerin gözdesi. Yoğun pigmentasyonu sayesinde kolayca dağılıyor. Mat yapısıyla da oldukça kalıcı olan bu paleti mutlaka makyaj koleksiyonunuzda bulundurmalısınız. 

The Balm'dan mutlaka alınması gereken ürünler haberimize ulaşmak için tıklayınız...

Far paletinin en belirgin özelliği Talc ve paraben içermiyor. Bu maddeler göz kapağının erken yaşta kırışmasına sebep oluyor. Ambalajında bulunan büyük ayna sayesinde makyajınızı kolayca yapabilirsiniz.

Ürünün indirimsiz fiyatı 99,00 TL.

Elseve Mucizevi yağ saç güzelleştirici krem incelemesi

İLİŞKİLİ HABER

Elseve Mucizevi yağ saç güzelleştirici krem incelemesi
Avene Cleanance Gel incelemesi

İLİŞKİLİ HABER

Avene Cleanance Gel incelemesi
Diyet yapmadan fit kalmanın yolları

İLİŞKİLİ HABER

Diyet yapmadan fit kalmanın yolları
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0