The Balm'dan alınması gereken 5 ürün

Uzun yıllardır kaliteli ürünleri ve renkli ambalajlarıyla Gratis'in raflarını süsleyen The Balm markasından mutlaka alınması gereken 5 ürünü sizler için araştırdık. İşte The Balm'dan alınması gereken 5 ürün...

Dünyaca ünlü kozmetik markası The Balm, birbirinden güçlü pigmentasyona sahip allıkları ile günlük makyajın ve özel günlerin vazgeçilmezi haline geldi. Şimdilik sadece Gratis mağazalarında satılan The Balm markasının bir çok ürününe indirim zamanlarında oldukça uygun fiyatlara sahip olabilirsiniz. Sizler için The Balm markasından alınması gereken 5 ürünü araştırdık. 

İşte farklı ambalajlarıyla rafları süsleyen The Bal'ım 5 muhteşem ürünü:

1- The Balm Meet Matt(e) Trimony ve Nude / 99,90 TL

 

Dokuz farklı renkten oluşan Meet Matt(e) Trimony ve Nude paleti, gölgeli ve buğulu makyaj sevenlerin gözdesi. Yoğun pigmentasyonu sayesinde kolayca dağılıyor. Mat yapısıyla da oldukça kalıcı olan bu paleti mutlaka makyaj koleksiyonunuzda bulundurmalısınız.

2-The Balm Mary Lou Manizer Aydınlatıcı  / 100,00 TL

Bu ürünün ayrıntılı incelemesi için linke tıklayabilirsiniz. 

3- The Balm Bahama Mama / 69,90 TL

Kontör uygulamasını sevenlerin bir numaralı tercihlerinden biri olan Baha Mama, günlük makyajın vazgeçilmezlerinden biri oldu. Her cilt tonuna uyum sağlayan bu ürünü aynı zamanda bronzer olarak da kullanabilirsiniz. 

4-The Balm Meet Matte Hughes Likit Mat Ruj  / 37,95 TL

Likit Mat ruj furyası kozmetik dünyasına girdiğinden beri tüm rakiplerinin önüne geçti. The Balm'ın da likit mat rujları, kokusu ve uzun süre kalıcılığıyla kullananlar tarafından çok beğenildi.

5- The Balm Schwing Black Liquid Eyeliner  24,90 TL

İncecik eyeliner sürmek isteyenlerin mutlaka alması gereken bir ürün. Farklı ambalajıyla da oldukça sevimli görünen bu eyeliner siyah rengiyle göz kamaştırıyor.

En kalıcı vücut kremleri

İLİŞKİLİ HABER

En kalıcı vücut kremleri
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0