En kalıcı vücut kremleri

Vücudunuzun gün boyu nemli kalması ve güzel kokmasını istiyorsanız vücut losyonu kullanabilirsiniz. Sizler için kozmetik dünyasının en kalıcı vücut kremlerini araştırdık. İşte en kalıcı vücut kremleri...

Yüz ve eller kadar vücudun da neme ihtiyacı vardır. Özellikle bacaklar ve dirsekler mevsim değişikliklerinde kurur ve pul pul dökülmeye başlar. Kuruyup matlaşan vücudunuza yoğun nemlendirici etkili vücut kremleriyle bakım yapabilirsiniz. Aynı zamanda güzel kokularıyla kokuları olan bu kremler, gün içerisinde parfüm kullanmanızı gerektirmez. "Yasemin.com" ekibi olarak sizler için, en kalıcı ve en iyi vücut kremlerini listeledik. İşte birbirinden güzel kokan vücut kremleri...

-The Body Shop Body Butter 29,00 TL

Muhteşem kokan bu vücut losyonunu, duş sonrası uyguladığınızda kalıcı etki sağlıyor. Kıvamı yoğun olan bu kremin nemlendirici etkisiyle, vücudun ihtiyacı olan nemi hızlıca karşılıyor. 

- Clinique Deep Comfort Body Butter 149,00 TL

Zengin içeriği ve hızlıca emilebilir özelliği ile vücut kremleri arasına adını altın harflerle yazdırmış olan bu ürün, vücuda yoğun bakım yapıyor ve ekstra yumuşaklık sağlıyor.

- Kiehl's Creme de Corps 59,00 TL

Skualan, susam ve kakao yağlarıyla pul pul olmuş ve kuru ciltlere muhteşem bakım yapan bu krem, kokusuyla kullanan herkes tarafından çok beğenilmiş. 

The Balm'dan alınması gereken 5 ürün

İLİŞKİLİ HABER

The Balm'dan alınması gereken 5 ürün
Parizyen makyaj nedir ve nasıl yapılır?

İLİŞKİLİ HABER

Parizyen makyaj nedir ve nasıl yapılır?
Bohem stil nasıl oluşturulur?

İLİŞKİLİ HABER

Bohem stil nasıl oluşturulur?
Yaşlanma karşıtı ürünler işe yarıyor mu?

İLİŞKİLİ HABER

Yaşlanma karşıtı ürünler işe yarıyor mu?
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0