Parizyen makyaj nedir ve nasıl yapılır?

Parizyen maykaj nedir? Parizyen stili makyaj nasıl yapılır? Sizler için araştırdık. İşte şık ve zarif görüntüsüyle ikonikleşen, Parizyen stili makyajın sırları...

Doğallıktan yana olan Parizyen kadınlarının, minimalist bir makyaj anlayışı vardır. Ciltteki kusurları kapatan fondötenler yerine, cilt sağlığına ve doğal güzelliğine önem vererek; renkli nemlendiriciler kullanırlar. Parizyen makyajının asıl amacı daha canlı ve ışıltılı bir cilt elde etmektir. "Yasemin.com" ekibi olarak sizler için, Parizyen makyajı yapımının sırlarını araştırdık.

İşte Parizyen stili makyaj sırları:

DOĞAL KAŞLAR
Parizyen makyajda kaşların doldurulması ya da şekillendirilmesi söz konusu değildir. Çoğunlukla kaşlar en doğal haliyle bırakılır, sadece biraz belirginleştirilir ve bozulmaması için renkli bir sabitleyici kullanılır.

NUDE GÖZ MAKYAJI
Parizyen kadınlarının en önem verdiği şey doğallık olduğundan dolayı, göz makyajında da doğal tonlar kullanıyorlar. Göz altlarında morluk olmadığı zamanlarda, göz altı kapatıcısı bile kullanmayan Parizyen kadınları, bir eyeliner ve maskara ile göz makyajlarını tamamlıyorlar. 

KIRMIZI RUJ
Parizyen kadınlarının makyajının en can alıcı noktası, dudaklarıdır. Dudaklarda koyu renk bir ruj tercih ederek makyajlarını tamamlayan Parizyen kadınları, her zaman doğallıktan yana oldukları için dudaklarını da olduğundan büyük göstermek için ek bir çaba harcamıyorlar. Mat bitişli rujlar yerine satin bitişli rujları tercih ederek, daha doğal bir görüntü elde sağlıyorlar.

Ruj nasıl sabitlenir?

İLİŞKİLİ HABER

Ruj nasıl sabitlenir?
Hızlı yaşlandığınızı gösteren işaretler nelerdir?

İLİŞKİLİ HABER

Hızlı yaşlandığınızı gösteren işaretler nelerdir?
En kalıcı vücut kremleri

İLİŞKİLİ HABER

En kalıcı vücut kremleri
Ombre dudak makyajı nedir ve nasıl yapılır?

İLİŞKİLİ HABER

Ombre dudak makyajı nedir ve nasıl yapılır?

BİR YORUM YAPIN 0