Kısa boylu kadınların dikkat etmesi gereken kurallar

Minyon kadınlar kıyafet alırken pek çok sorunla karşılaşırlar. Kıyafetin içinde kaybolma ya da boylarının daha kısa görünmesi onlar için tam bir felakettir. "Yasemin.com" ekibi olarak kısa boylu kadınlarımız için uzun görünmelerini sağlayacak bazı kuralları araştırdık. İşte kısa boylu kadınların dikkat etmesi gerekenler...

Courtney Trop gibi dünyaca ünlü minyon starlar bazı illüzyonlarla boylarını uzun gösterir. Bizlerde sizler için bu illüzyonları araştırdık.

İŞTE MİNYON KADINLARI UZUN GÖSTEREN KURALLAR

- Gömlek, pantolon ya da etek ile bir kombin oluşturup ve boyunuzun uzun görünmesini istiyorsanız. Belinize orta kalınlıkta bir kemer takınız. Ayrıca tercihinize göre giyeceğiniz pantolon ya da eteğin ayak bileğinizin hizasında olması boyunuzu en az 5 santim uzun gösterecektir.

- Uzun etek, kıyafet ya da ceket giyerken kıyafetin içerisinde yok mu oluyorsunuz? Bu durumu yaşamak istemiyorsanız tabanı 7 santim uzunluğundaki bir ayakkabı ile uzun kıyafetlerinizin tadını çıkarın. Ufak bir notta düşersek, kıyafetlerin ayakkabınızı göstermeyecek uzunlukta olması, bu uzunluğun sizin doğal boyunuzmuş gibi görünmenizi sağlayacaktır.

- 2015'ten bu yana adım adım bir tarz haline gelen bilekten kesilmiş yüksek bel pantolonlar da yine boyunuzu uzun gösterecek önemli parçalardan biridir. Moda argümanın da fit kesim denilen bu pantolonların üzerine dizinize gelecek uzunlukta salaş üstler giymenizi tavsiye ederiz.

- Giyeceğiniz her etek modelini mutlaka üst olarak giyeceğiniz parçanın üstüne çekiniz.

- Gelelim en önemli kurala iyi bir terzilikten çıkmış kıyafetleri tercih etmeniz gerekir. Vücut hatlarınızın ölçüsüne göre giydiğiniz kıyafetler sizi olduğunuzdan 5-6 santim kadar uzun gösterecektir.

Sokak tarzında eskimeyen moda!

İLİŞKİLİ HABER

Sokak tarzında eskimeyen moda!
Kadınlara özel teknoloji ürünleri

İLİŞKİLİ HABER

Kadınlara özel teknoloji ürünleri

BİR YORUM YAPIN 5

Tuba 5 yıl önce

Güzel görünmek ya da kendimizi iyi hissetmek için hileler ve kilolarca boya badanaya ihtiyacımız yok. Bizim kendimize özgü doğal güzellik yöntemlerimiz var. Bilen bilir. İnsanın kendisiyle barışık olması yeterli..

Toplam 6 beğeni

Reyhan 5 yıl önce

Herseyi eleştirmeye o kadar hazırsınız ki yorumcular kimse boyunu degistiremez evet ama insanın kendini iyi hissetmesi için bu tür oneriler bence iyi fikir

Toplam 2 beğeni

Eleştirenadam 5 yıl önce

Bir ton makyajla, estetik ameliyatlar yüz ve tüm vücut bölgelerini yaptırarak erkekleri kandırmalarına ve hem cinayetine hava atmasına ne diceksiniz. Vallahi bedava yaşıyoruz. Kadınlar hepten bedava yaşıyor.

Toplam 7 Beğeni

Mustafa Çoban 5 yıl önce

Makyajla zaten kandiriyorlar birde bunlari ogretin tam dolandirici olsun ciksinlar

Toplam 12 beğeni

Demir 5 yıl önce

Neden böyle şeyler yapıyosnuz ki minyon olmak kötü mü herkesin bi karakteri ve görünüşü var kendiniz olun başkalarına benzemekten vazgeçin artık

Toplam 16 beğeni