Trençkotları doğru kombinlemenin yolları

Tesettürlü kadınların daha çok dış kıyafet olarak tercih ettikleri trençkotların doğru kombinlemenin püf noktalarını sizler için araştırdık. İşte trençkot kombinleme klavuzu...

Sıcak havalar yerini yağmurlu havalara bırakırken, trençkotları gardıroplardan çıkarmanın vakti geldi. "Yasemin.com" ekibi olarak muhafazakar kadınların kendilerini şık ve rahat hissetmeleri için giyebilecekleri trençkotların doğru kombinlenmesi için bazı tüyolarını araştırdık.

İşte trençkot kombininde dikkate alınması gerekenler...

VÜCUT ÖZELLİKLERİNE GÖRE TRENÇKOT SEÇİMİ

Giyilecek olan trençkotun vücutta oturması için kişinin bedenine uygun ölçülerde olması şarttır. Dar veya oversize dikimli trençkotlar, hareketleriniz kısıtlayabileceğinden dolayı tercih etmemekte fayda var. Dolayısıyla omuzlara geniş gelmeyen ve aşırı uzun modeller giyilmemelidir. Minyon yapıda olan tesettürlü kadınlar dizlerinin biraz aşağısında trençkot giyebilir.

Örnek kombin önerisi:

KOMBİN DETAYLARI

Trençkot: E-tesettür 179,93 TL

Zincir detaylı kabartma çanta: Zara 399,95 TL

Stiletto: Zapappa 79,99 TL

KEMER KULLANIMI DOĞRU OLMALI

Jean pantolon ile tişörtü kombinlemek isteyenler trençkotlarının kemerini bol bir şekilde takabilirler. Tercihini elbiseden yana kullanmak isteyen muhafazakar kadınlar ise kemeri arkadan takmalıdır.

Örnek kombin önerisi:

KOMBİN DETAYLARI

Ara boy trençkot: Tesettur Island 119,90 TL

Siyah stiletto: Forevernew 89,95 TL

Yeşil ipek şal: Vakko 269,00 TL

Sezonun trençkotları

İLİŞKİLİ HABER

Sezonun trençkotları
Sonbaharın trend ferace modelleri

İLİŞKİLİ HABER

Sonbaharın trend ferace modelleri

BİR YORUM YAPIN 0