Tarçın renkli kıyafetler nasıl kombinlenir?

Sonbaharın en gözde rengi olan tarçın ile kışında yapacağınız kombinle pazar gününün keyfini çıkartabilirsiniz. Sizler için mercek altına aldığımız tarçın rengi ile yapabileceğiniz kombinler derledik. İşte sezonun en gözde rengi tarçın ve kombin önerileri...

Sezonun moda renklerinden biri olan tarçını pantolon, gömlek, elbise, ve aksesuarlarda kolaylıkla kullanabilirsiniz. Eylül ve Ekim geçişinin temsili rengi olan tarçın ile kış stilinizde doğal bir bütünlük yakalayabilirsiniz. Ayrıca sokak modasının da gözdesi olan tarçını kırmızı, sarı ve taba renklerle değerlendirebilirsiniz. Kusursuz bir tasarım gözler önüne sermek istiyorsanız kontrast uyumlardan yararlanarak modanın zirvesinde yer almış olursunuz. 

SOFİSTİK RUHU YANSITAN: TARÇIN

Aynı zamanda tarçın sofistik ruhu yansıttığından moda ikonları arasında rekabete dönüşmüş bir rengdir. Sofistik tasarımların gözde rengi tarçın ile  stil dengelerini değiştirmeye hazır mısınız?  Dünya markalarının podyumlarda yer alan kıyfetlerindeki ağırlık renk olan tarçın ile özel davetlerdeki şıklığınızı zirveleyebilirsiniz. Stilistlerin tarçın konusundaki tek uyarısı ise ten rengidir. 

Stil uzmanları tarçını en çarpıcı yansıtacak ten renginin açık tonlar olduğunu vurgular. Böylece koyu renkli kişilerin tarçını kullanırken ya krem, beyaz renkler ile harmanlamaları gerekir ya da sadece tek aksesuarda kullanmalıdırlar. 

2019'un en yeni trendi: Zebra desen

İLİŞKİLİ HABER

2019'un en yeni trendi: Zebra desen
Kadife ceketlerle yapılacak kombinler

İLİŞKİLİ HABER

Kadife ceketlerle yapılacak kombinler

BİR YORUM YAPIN 0