2019 yaz modasının trend giyim modelleri

2019 ilkbahar ve yaz sezonuna veda etmeye sayılı günler kaldı. İlkbahar ve yaz dönemine damgasını vuran en şık parçalar, stil önerileri ve yeni tarzlar... 2019 ilkbahar ve yaz modasına damga vurmuş olan, halen daha sahil ve plajlarda gördüğümüz trendleri sizler için derledik. 2019 ilkbahar ve yaz döneminde hangi parçalar moda? Sezonun trendleri nelerden oluşuyordu? İşte 2019 ilkbahar ve yaz modası trendleri!

İlkbahar ve yaz sezonu için artık son dönemdeyiz. Ağustos ayı sonrasında sonbahar ve kış sezonu için hazırlık yapmaya başlıyor olacağız. Ancak bu dönemde 2019 ilkbahar ve yaz modasının son esintilerinin etkisini yaşıyoruz. Peki 2019'da ilkbahar ve yaz döneminin en belirgin trendleri nelerdir? İlkbahar ve yaz döneminde en çok karşılaştığımız, yazlık yerlere damgasını vuran parçalar ve stil, kombin önerileri nasıldı? Bu tarz birçok soruya yanıt bulabileceğiniz bir içerikle karşınızdayız. Sizler için 2019 ilkbahar ve yaz modasını belirleyen trendleri derledik. Sezonun son döneminde; hangi parçalar moda? Sezonun trendleri nelerden oluşuyor?

morhipo elbise

morhipo elbise

Ağustos ayının son zamanlarını sahil, yazlık yerler vb. alanlarda geçiren kişiler çoğunlukla spor parçaları tercih ederler. Ancak hem spor hem de klasik modelleri bir arada bulundurabileceğiniz modeller trendler arasında.

mango blazer ceket

mango blazer ceket

Klasik havayı oluşturmak için blazer ceketleri tercih edebilirsiniz.

2019 yaz moda renkleri

2019 yaz moda renkleri

Renk konusunda parlak tonlar, yazın son dönemlerinin sahip olduğu canlılığı yansıtmak konusunda etkili olacaktır. Parlak pantolonlar, etekler ve elbiseler, yaz sezonunun en göze çarpan parçaları.

2019 ilkbahar yaz modası

2019 ilkbahar yaz modası

morhipo gelecek kampanyalar

morhipo gelecek kampanyalar

MORHİPO: 170 / 150 TL

BİR YORUM YAPIN 0