Zühre İstanbul, Ürdün ITATEKS Fuarı’yla Orta Doğu pazarında büyüyor

Bu yıl ilk kez düzenlenen Extille Uluslararası Ürdün Moda ve Tekstil Fuarı, 20 ve 23 Mart tarihleri arasında hazır giyim sektörünün büyük markalarını buluşturdu. Sektörün öncü markalarından Zühre İstanbul, fuarda sergilediği 2019 ilkbahar-yaz koleksiyonuyla beğeni topladı.

İş piyasasındakilerin bağlantı kurmasını, sezon modellerinin farklı marka ve alıcılara sergilenmesi ve ticari ilişkilerin güçlenmesi amacıyla düzenlenen 1. Uluslararası Ürdün Moda ve Tekstil Fuarı düzenlendi. Fuar, modanın kalbinde yer alan birçok büyük markayı bir araya getirdi.

Bu yıl ilk kez düzenlenen fuarda, dış giyim, aksesuar ve ev tekstiline dair bir çok model ve ürün alıcılarıyla buluştu. 20 ve 23 Mart tarihleri arasında gerçekleşen fuara, muhafazakar giyim önde gelen markası Zühre İstanbul, 2019 ilkbahar-yaz koleksiyonuyla damgasını vurdu.

Ürdün ITATEKS Fuarı

Ürdün ITATEKS Fuarı

'Muhafazakar giyim sektöründe Türkiye’nin konumunu güçlendiren çalışmalara imza attıklarını' söyleyen  Zühre İstanbul’un Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Yazıcıoğlu, bu fuarın pazar paylarını arttırmak konusunda da olumlu olduğunu belirtti.

ÜRDÜN POTANSİYELİ YÜKSEK BİR PAZAR

Zühre İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Yazıcıoğlu, “Muhafazakar giyim endüstrisindeki yenilikçi çizgimiz ile pazardaki varlığımızı güçlendirmeyi hedefledik. Ürdün; potansiyeli oldukça yüksek bir pazar. Orta Doğu pazarındaki ihracat grafiğimizi artırma noktasında önemini hissettiren bu fuarda, 2019 ilkbahar ve yaz koleksiyonumuzu uluslararası temsilcilere sergileyerek, onlarla temas etme imkanı yakaladık. Halihazırda 4 kıtada 24 ülkede 150 farklı satış noktası ile hizmet veriyoruz. Özgün çizim ve kreasyonlar üzerine yoğunlaşıp, global arenadaki payımızı ve şube sayımızı artırarak büyümemizi sürdürüyoruz’’ açıklamasında bulunarak, markanın iddiasını bir kez daha ortaya koymuş oldu.

BİR YORUM YAPIN 0