Geometrik desenler nasıl kombinlenir? Geometrik desenler için doğru renkler

Son dönemin popüler desenleri arasında yer alan geometrik desenler için yeni modeller ve kombin önerileri bulunuyor. Önemli olan, giymesi cesaret isteyen bu parçalar için doğru kombinler uygulamaktır. Peki geometrik desenler için doğru kombin oluşturmanın yolları nelerdir? Geometrik desenlerle kombin oluştururken nelere dikkat edilmelidir? Geometrik desen kombinlerken bilmeniz gereken tüm detaylar haberimizde!

Düz tasarımların aksine dikkati üzerine çekmeyi oldukça kolay bir şekilde başaran geometrik desenler, kombinlenmesi en zor parçalardan biri olarak kabul edildiği için modacılar tarafından, giyilmesi cesur bir hareket olarak kabul edilir. Sezonun en trend parçalarından olan geometrik desenli kıyafetler için birçok doğru kombin oluşturma detayı mevcuttur. Peki geometrik desenli parçalar nasıl kombinlenir? Eğer tesettürlü biriyseniz eşarp seçiminizi, elbise veya bluzunuzun kumaş rengiyle bir tutmanız gerekir.. Farklı olan, deseninizin tonu olmalıdır. Geometrik desenleri kombinlerken, önem verilmesi gereken en önemli konu renklerdir. 

geometrik desenler nasıl kombinlenir

geometrik desenler nasıl kombinlenir

koton elbise

koton elbise

Desenli kıyafetler daima desensiz kıyafetlere kıyasla daha dikkat çekici ve iddialı kabul edilir.  Kombinlenmesi zor olduğu için modacılar tarafından, cesur tercihlerden  kabul edilir. Kendiliğinden hareketli oluşu, kombinlenmesi sırasında riskler oluşturabilmektedir. Eğer parçanız iri desenli ise kombininizi daha sade tutmanız gerekir. Renkler canlıysa, çanta ya da ayakkabınızda daha sade bir ton kullanmalısınız.  

 

 

 

 Geometrik desenli bir elbiseyi kombinlerken, diğer parçaları tek renk tercih etmeniz doğru olacaktır. Bu sayede bir renk dengesi oluşturmuş olursunuz. Eğer tesettürlüyseniz, eşarplarınızda desenin rengine uygun bir ton seçmelisiniz. Bu sayede göz yormayan, uyumlu ve şık bir kombin hazırlamış olursunuz. Eğer tercihiniz elbise değil de tunik ise, bu kombinlerde biraz daha farklı hareket etmeniz gerekebilir. Yaz rengi canlı tonlardır. Bu yaz için canlı renkler dışında trendlerde yer alan koyu renkler ise siyah ve laciverttir. Tuniklerinizde canlı renklerle birlikte lacivert ve siyah gibi koyu renkleri de kullanabilirsiniz. Böyle bir tercih yaptığınız zaman, eşarplarınızı daha açık tonlarda kullanmalısınız. Bu tonlar arasında şeftali, krem, beyaz, kırık beyaz ve bej yer alır.

Tarihi Gaziantep Kalesi'nde tüneller ve su alanı keşfedildi!

İLİŞKİLİ HABER

Tarihi Gaziantep Kalesi'nde tüneller ve su alanı keşfedildi!

BİR YORUM YAPIN 0