2019 sonbahar ipek şal ve eşarp modelleri

2019 sonbahar sezonunda şal modelleri içerisinde ipek şal modelleri, en çok tercih edilen ve kullanılan modeller arasında yer alıyor. Tesettür modasının gözde parçaları arasında yer alan ipek şal modelleri, hem renk çeşitliliği hem de kumaş türünün şıklığıyla ilgi çekiyor. 2019 sonbaharının trend ipek şal ve eşarp modelleri, tüm detaylarıyla birlikte sadece yasemin.com'da!

İpek şal ve eşarp modelleri, şal ve eşarp modasında en çok dikkat çeken tarzlar arasında yer alıyor. Sonbahar sezonunda tesettür modasının en çok tercih edilen şal ve eşarp modellerinden olan ipek şal ve eşarp modelleri; Vakko, Armine, Trendyol ve Pierre Cardin gibi markalarının kataloglarında başrolde yer alıyor. Sizler için hem ipek şal ve eşarp modellerinin fiyat aralıklarını hem de ipek şal ve eşarp modellerini tercih ederken nelere dikkat edilmesi gerekir sorularına değindik. İpek şal ve eşarp modellerinin özellikleri nelerdir? İpek şal ve eşarp kullananların ilgisini çekecek özellikler nelerdir? İşte ipek şal ve eşarp modelleriyle ilgili tüm bilinmesi gerekenler:

ipek eşarp kombin

ipek eşarp kombin

İPEK ŞAL VE EŞARP MODELLERİNİN ÖZELLİKLERİ

İpek şal ve eşarp modelleri, özellikle sonbahar dönemleri için oldukça ideal bir kumaş türüne sahiptir. Ancak bunun dışında, her mevsime uygun bir özellik de gösterir. 

Çoğunlukla koyu renk üzerinden üretilen bu kumaş, çok fazla olmasa da açık renklerle de üretilebiliyor. Üzerine sonbaharın nostaljik yapısını bırakıp hareketlilik katmak için, çiçek desenleri oldukça tercih ediliyor. Bu kumaş için en çok merak edilense hangi fiyat aralıklarında satışa sunulduğu. İşte bu sorunun yanıtı:

2019 İPEK ŞAL VE EŞARP MODELLERİ VE FİYATLARI

vakko ipek eşarp

vakko ipek eşarp

VAKKO: 199 TL - 279 TL

ipek eşarp outlet

ipek eşarp outlet

VAKKO: 279 TL - 279 TL

ipek eşarp modası

ipek eşarp modası

VAKKO: 279 TL - 1599 TL

armine ipek eşarp

armine ipek eşarp

ARMİNE: 125 TL - 125 TL

pierre cardin ipek eşarp

pierre cardin ipek eşarp

PİERRE CARDİN: 130 TL - 130 TL

BİR YORUM YAPIN 0