Haftanın en şık ve en rüküş ünlüleri

Ünlü isimler, günlük ev kombinleriyle oldukça dikkat çekiyorlar. 'Hayat Eve Sığar' diyen ünlü isimler, evde geçirdikleri zaman içerisinde anları sosyal medyada paylaşıp günlük kombinlerini de takipçilerinin beğenisine sunuyorlar. Peki sizce günlük kombinleri konusunda ünlü isimler nasıl tarzları tercih etmişlerdir? Sizlerin beğenisine sunduk.

Koronavirüs salgını nedeniyle 'Evde Kal' çağrısına uyan ünlü isimler, bu dönemde de uzmanların çağrılarına kulak verip ev içerisinde geçirdikleri vakitlerde de kendilerine, birbirinden şık günlük kombinler oluşturuyorlar. Ekranda göründüklerinden daha farklı bir tarza sahip olan bu isimler, doğal görüntüleriyle hayranlarının da beğenisini kazanmaya çalışıyorlar. İlkbahara yavaş yavaş merhaba demeye başladığımız bu mevsim geçişi döneminde, günlük kombinlerde daha sade ve salaş tarzlar dikkati çekiyor. Peki ünlü isimler nasıl kombinler deniyor? Sizler için ünlü isimlerin karantina dönemlerinde tercih ettikleri günlük kombinlerini derledik.

HAYAT EVE SIĞAR

BÜŞRA PEKİN

Son zamanlarda çektiği komik videolarla büyük beğeni toplayan Pekin, ev tarzında spor giyinmeyi tercih edenlerden. Jean pantolonunu siyah bir kazakla kombinleyen Pekin, ayakkabısını da kazağıyla bütünleştirerek bir siyah-mavi uyumu oluşturmayı tercih etmiş.

ARZUM ONAN ASLANTUĞ

Machka markasının yüzü olan eski mankenlerden Arzum Onan Aslantuğ, sade kişiliğini günlük kombinlerinde de yansıtmayı tercih ediyor denilebilir. Ünlü isim, pembe ve beyaz renklerle canlı bir stil oluşturmuş. Desenli beyaz kumaş pantolon ile hareketlilik sağlarken, pembe bluz ile de bu hareketliliği dengelemiş.

CEYDA DÜVENCİ ŞAKRAK

Gündelik hayatını sık sık sosyal medyada paylaşan ünlü oyuncu, kitap okurken çekilmiş bir fotoğrafıyla da günlük kombinini yansıtmış durumda. Ton sür ton da denilebilecek bir kombine giden oyuncu, geniş paçalı lacivert kumaş pantolonunu lacivert bir triko kazakla bütünleştirmiş. Beyaz detaylar ise kombine ekstra renk katmış.

BENGÜ

Doğum gününü sosyal medya hesabından kutlayan ve ailesiyle çekilmiş fotoğrafı paylaşan ünlü şarkıcı Bengü, baskılı sweatshirt ve koyu mavi tonlu bir jean pantolonla kendisine, oldukça doğal ve salaş bir kombin tercih etmiş.

New Well bitkisel maskara nasıl kullanılır? New Well Bio-Herbal Bitkisel Maskara kullananlar

İLİŞKİLİ HABER

New Well bitkisel maskara nasıl kullanılır? New Well Bio-Herbal Bitkisel Maskara kullananlar

BİR YORUM YAPIN 0