Haftanın en şık ve en rüküş ünlüleri

Ünlü isimler, günlük ev kombinleriyle oldukça dikkat çekiyorlar. 'Hayat Eve Sığar' diyen ünlü isimler, evde geçirdikleri zaman içerisinde anları sosyal medyada paylaşıp günlük kombinlerini de takipçilerinin beğenisine sunuyorlar. Peki sizce günlük kombinleri konusunda ünlü isimler nasıl tarzları tercih etmişlerdir? Sizlerin beğenisine sunduk.

Koronavirüs salgını nedeniyle 'Evde Kal' çağrısına uyan ünlü isimler, bu dönemde de uzmanların çağrılarına kulak verip ev içerisinde geçirdikleri vakitlerde de kendilerine, birbirinden şık günlük kombinler oluşturuyorlar. Ekranda göründüklerinden daha farklı bir tarza sahip olan bu isimler, doğal görüntüleriyle hayranlarının da beğenisini kazanmaya çalışıyorlar. İlkbahara yavaş yavaş merhaba demeye başladığımız bu mevsim geçişi döneminde, günlük kombinlerde daha sade ve salaş tarzlar dikkati çekiyor. Peki ünlü isimler nasıl kombinler deniyor? Sizler için ünlü isimlerin karantina dönemlerinde tercih ettikleri günlük kombinlerini derledik.

LEYLA LYDİA TUĞUTLU

Leyla Lydia Tuğutlu, güneşin sıcaklığını yüzüne yansıttığı fotoğrafını sosyal medyada paylaştı. Tuğutlu, pembe ve eflatun tonlarının karıştığı ceketi, jean pantolonu ve beyaz t-shirt parçasıyla bahara uygun bir kombinini beğeniye sundu.

SEDEF AVCI

Eşi Kıvanç  Kasabalı ile fotoğrafını paylaşan Sedef Avcı, siyah desenli bluzuyla dikkat çekiyor. Ev kombininde koyu tonları tercih eden Avcı, canlılığı kırmızı ve beyaz renkleri taşıyan desenlerle oluşturuyor.

GİZEM GÜVEN

Güven, gündelik yaşamıyla ilgili en çok paylaşım yapan isimlerden. Beyaz bluz giyen Güven, alt parça olarak gri bir ton tercih etti.  Güven canlılığı sarı renkli aksesuarıyla elde etti.

ZEYNEP ÖZKAYA

Influencerlık yapan genç oyuncu Zeynep Özkaya, günlük kombininde Sedef Avcı gibi siyah tonunu tercih ediyor. Renkliliği ise beyaz çizgi detayı ve sarı renkli aksesuarıyla yakalıyor.

Yakın zamanda açtığı galeriyle gündeme gelen oyuncu Nurgül Yeşilçay, ev kombininde canlı renkleri tercih ediyor. Mavi salaş bir gömlek giyen Yeşilçay, bu tonla göz rengini ortaya çıkıyor. Aksesuar olarak da saçına fular takmayı tercih ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0