Belinizi ince gösterecek elbise modelleri 2022

Yaz dönemlerinde giydiğiniz elbiselerle belinizi olduğunuzdan daha ince gösterebilirsiniz. Peki hangi elbise modelleri, belinizi ince göstermenizi sağlayabilir? Belinizi ince göstermek için neler yapabilirsiniz? İşte belinizi ince göstermenin püf noktaları...

Bir kıyafeti olduğundan daha şık ve havalı gösterme konusunda, parçayı üzerinde doğru şekilde taşımanın etkisi bulunur. Moda dünyası özellikle kadın giyimde birçok alternatif sunarken kıyafetler kesimiyle, rengiyle ve deseniyle vitrinlerde boy gösteriyor. Bu durumda kadınlar tercihlerinde şık ve havalı bir görünümün ön planda olmasına öncelik verirken, boy ve kilosunu da göz önünde bulundurmalıdır. Özellikle kilolu kadınlar, bel kısmını ince gösteren kıyafet tercihlerinde olduğundan daha ince görünür ve sokak stillerine şık bir hava katar. Bunun için tasarımlardaki detaylara dikkat edilirse, belin ince durması kaçınılmaz olur. Peki bir beli ince göstermek için nasıl yollara başvurmak gerekir? Belli başlı kurallar dışında, giyeceğiniz doğru formdaki kıyafetler de bunu başarmanızı sağlayacaktır. Bizler de ilkbahar ve yaz sezonunun en trend parçaları olan elbiselerde, olduğundan daha ince gösteren modelleri seçtik. Ancak öncelikle bu elbise modelleri dışında, sizlerin uygulaması gereken ipuçlarına yakından bakalım.

BELİNİZİ OLDUĞUNUZDAN İNCE GÖSTERMENİN YOLLARI

  • Daima yüksek belli parçaları tercih edin. Bu sayede vücudunuzun üst kısmına vurgu yapmış olur ve dikkatleri bel bölgenize çekersiniz,
     
  • Bel bölgesine dikkati çekmek için daima kemer kullanın, 
     
  • Belde oturan, çan model parçaları tercih edin. Bu parçalar sayesinde bel oyuntusunu vurgulamış olursunuz.

BELİNİZİ İNCE GÖSTERECEK ELBİSE MODELLERİ

İlkbahar ve yaz sezonunda giyeceğiniz elbiseler, sizleri hem şık hem de olduğunuzdan daha ince bir bel görüntüsüne kavuşturacak. Peki hangi modeller, belinizi olduğunuzdan daha ince gösterir? Ve özellikleri neler? Öncelikle bilinmeli ki bellerinizde ince bir görüntü oluşturabilmek için, A kesim parçalara önem vermeniz gerekir. Beli saran bu modeller, bel vurgusunu ön plana çıkararak ince bir bel görüntüsünün oluşmasını sağlar.

Geometrik desenli elbiseler;

geometrik desen elbise modelleri

geometrik desen elbise modelleri

ZARA / GEOMETRİK DESENLİ ELBİSE: 749,95 TL

FEST MODA / GEOMETRİK DESENLİ MAVİ ELBİSE: 189,99 TL

Bahar aylarında giyebileceğiniz uzun etek modelleri 2022!İLİŞKİLİ HABERBahar aylarında giyebileceğiniz uzun etek modelleri 2022!

Bol olmayan, geometrik desenli elbiseler, belinizin oyuntusunu belli ederek ince bir görünüm kazanmanızda etkili oluyor.

Kemerli elbiseler;

kemerli elbiseler

kemerli elbiseler

BESTENUR / TRENDYOL FIRÇA DESEN KEMERLİ ELBİSE: 199,99 TL

TRENDYOL MODEST / KAHVERENGİ DİK YAKA KEMERLİ ELBİSE: 296,99 TL

Dümdüz inen elbiselerinize hem bir canlılık katmak hem de tüm dikkati bel kısmınıza toplamak için, kemer aksesuarından yararlanabilirsiniz. Kemerli elbiseler sayesinde, belinizi ince göstermeyi başarabilirsiniz.

Yüksek bel elbiseler;

yüksek bel elbise modelleri

yüksek bel elbise modelleri

LAMİA GİYİM / TRENDYOL RENKLİ EGZOTİK BİTKİ DESENLİ ELBİSE: 489,90 TL

MERVENAKYÜZ / TRENDYOL KAT KAT DÜĞMELİ POPLİN ELBİSE: 315,00 TL

Ramazan için bütçe dostu kombin önerileri 2022!İLİŞKİLİ HABERRamazan için bütçe dostu kombin önerileri 2022!

Yüksek belli parçalar ve çan modeller, belinizi ince göstermek için en ideal modellerdendir. Her iki stilin de bir arada bulunduğu bir elbise modeliyle, bel vurgusunu ön plana çıkarmayı başarabilir ve ince bir görüntü oluşturabilirsiniz.

Kruvaze elbiseleri;

kruvaze elbise modelleri

kruvaze elbise modelleri

ALVİNA / LACİVERT KUŞAKLI KRUVAZE ELBİSE: 499,90 TL

BUTİK BURUÇ / TRENDYOL KADIN MİNT KRUVAZE ELBİSE: 324,87 TL

Ön parçaları birbirleri üzerine geçirilecek hazırlanan bu elbise modelleri, sadece elbise olarak değil ceket modeli olarak da belinizi ince göstermek konusunda oldukça iddialı parçalardandır.

V yaka elbiseler;

v yaka elbiseler

v yaka elbiseler

MORHİPO / GUSTO ÖNÜ BÜZGÜLÜ PAYET ELBİSE: 799,95 TL

MORHİPO / GUSTO PUL PAYET ELBİSE: 1.799,90 TL

V yaka elbiselerin beli ince göstermesindeki en büyük özelliği, göğüs dekoltesinden itibaren bele doğru inen bir ince çizgiye sahip olması ve kum saati görüntüsüyle vücuda tam oturmasıdır. 

Nemlendirici nedir? En iyi yoğun nemlendirici 12 önerisi

İLİŞKİLİ HABER

Nemlendirici nedir? En iyi yoğun nemlendirici 12 önerisi

BİR YORUM YAPIN 0