Bahar renkleri mavi ve pembe nasıl kombinlenir? Mavi ve pembe kombin önerileri

İlkbaharın cıvıltısını yansıtan renklerin başında pembe ve mavi gelir. Ancak iddialı bu iki rengi kombinlerken, hangi renk hangi renkle daha uyumludur ve bir renk en doğru şekilde nasıl kombinlenir sorularına hakim olmak gerekir. Sizler için pembe ve mavi renkler nasıl kombinlenir sorusunun yanıtına ulaştık. Pembe ve mavi renk modasına yönelik tüm detaylar yasemin.com'da.

Bahar sezonunun trend renkleri arasında yer alan mavi ve pembe, günlük kombinler içerisinde her zaman iddialı ve dikkat çekici olmayı başarıyor. Renklerin nasıl en doğru şekilde kombinleneceğini bilmek, sizin stilinizle bir adım daha ön plana çıkmanızı sağlıyor. İlkbaharın popüler renklerinden olan mavi ve pembe gibi hareketli ve canlı tonlar, her renkle kombinlenememeleri ve her aksesuarla bir bütün oluşturamamalarından dolayı, kombin açısından en zor renklerden kabul ediliyor olabilir ancak doğru adımlarla istenilen şıklığı kısa sürede elde etmeniz mümkün oluyor. Mavi ve pembe renklerini kombinlerken atacağınız ilk adım, ‘Hangi rengin hangi renkle daha uyumlu olduğu’ sorusuna yanıt bulmanız olacak. Peki mavi ve pembe renkleri kombinlerken hangi adımları atmanız gerekiyor?  Mavi ve pembe için nasıl kombinler oluşturulabilirsiniz? Tüm soruların yanıtları içeriğimizde.

MAVİ VE PEMBE NASIL KOMBİNLENİR?

MAVİ RENK NASIL KOMBİNLENİR?

Dünya renk otoritesi Pantone'nin 2020 rengi olarak açıkladığı mavi, ilkbahar sezonun en dikkat çekici renkleri arasında yer alıyor. Her ne kadar mavi deyince akla direkt jean parçalar gelse de, etek ve elbise gibi parçalarda da oldukça şık duruyor.

Mavi renk ile uyumlu tonların başında pembe, beyaz, sarı, kırmızı ve turuncu gibi tonlar yer alıyor. İlkbahar sezonunda maviyi, jean bir kot ve çizgi detaylı ince askılı bir elbiseyle kombinleyebilir ve hareketliliği ince bir kolyeyle destekleyebilirsiniz.

PEMBE RENK NASIL KOMBİNLENİR?

Pembe, çoğunlukla turuncu renk ile kombinlenen ancak her renkle şık bir uyum yakalayabilen bahar renklerindendir. Belki sadece genç kız rengi olarak kabul edilebilir ama günümüzde pembe de tıpkı diğer tonlar gibi her kesim ve yaşa uygun renkler arasına girmiş durumda.

Pembe ile uyumlu renkler arasında; turkuaz, turuncu, mavi, siyah ile yeşil ve tonları yer alıyor. İlkbahar sezonunda pembe rengi, tül veya kabarık bir etek ve basic bir t-shirt ile kombinleyebilir ve hareketliliği, t-shirt'in baskı deseniyle sağlayabilirsiniz.

MAVİ VE PEMBE KOMBİN ÖNERİLERİ

ZARA - DESENLİ POPLİN ELBİSE: 120 TL

ZARA - DESENLİ DERİ KOVBOY TOPUKLU ÇİZME: 370 TL

ZARA - BASKILI SWEATSHİRT: 120 TL

ZARA - DESENLİ MİDİ ETEK: 200 TL

H&M - KOT CEKET: 159 TL

H&M - MODAL KARIŞIMLI JARSE ELBİSE: 70 TL

H&M - PUANTİYELİ TÜL ETEK: 129 TL

H&M - OVERSİZE DENİM GÖMLEK: 180 TL

Hızlı bir şekilde bel nasıl inceltilir? Bel inceltmenin püf noktaları

İLİŞKİLİ HABER

Hızlı bir şekilde bel nasıl inceltilir? Bel inceltmenin püf noktaları
Bahar rengi pembe ve turuncu nasıl kombinlenir? Pembe ve turuncu kombin önerileri

İLİŞKİLİ HABER

Bahar rengi pembe ve turuncu nasıl kombinlenir? Pembe ve turuncu kombin önerileri
H&M Nisan ayı en çok satan ürünler! H&M ilkbahar koleksiyonu

İLİŞKİLİ HABER

H&M Nisan ayı en çok satan ürünler! H&M ilkbahar koleksiyonu

BİR YORUM YAPIN 0