Influencerlerin tarzıyla günlük ev kombini oluşturmanın yolları

Kontrollü sosyal hayat döneminde de kişisel bakım, yeni bir tarz oluşturma çabası, birçok kişi tarafından sadece online alışverişler ve evdeki imkanlarla sağlanabiliyor. Sosyal medyada takip edilen influencerler de özellikle günlük ev kombini oluşturma ve bakım açısından birbirinden farklı fikirler sunuyorlar. Peki influencerlerin tarzıyla günlük ev kombini nasıl oluşturulur?

Instagram ve YouTube, bir sosyal medya platformu olmanın dışında insanların yaşam stillerine de etki eden bir boyut halini aldı. Büyük takipçili hesaplar, günlük tarzları ve yaptıkları kişisel bakımları rutin haline getirip paylaşıyorlar. Karantina döneminde sokağa çıkılamaması da, influencer olarak tanımlanan çok takipçili bu hesapları daha da popüler hale getirdi. Evde pijama veya eşofmanla durmanın verdiği durağanlıktan sıkılan birçok kişi için, influencerlerin yaptıkları paylaşım ve öneriler oldukça ilgi çekici oluyor. Peki influencerlerin tarzı günlük yaşamda nasıl uygulanılır?

INFLUENCER NE DEMEK? INFLUENCER KİMLERE DENİR?

İngilizceden Türkçe'ye çevrildiğinde etki unsuru anlamına gelen bu kelime, Türkiye'de de özellikle moda ve kozmetik alanında yaptıkları önerilerle insanları etkileyen kişileri kapsıyor.

Influencer denilen bu kişiler, sosyal medya hesapları Instagram ve YouTube üzerinden yapmış oldukları paylaşım ve yorumlarla kullandıkları ürünleri, giyim eşyalarını veya yemekleri aktarıyorlar. Bu sayede de hem ürün reklamı yapmış oluyorlar hem de takipçilerini arttırıp daha fazla kişiye ulaşmayı sağlıyorlar.

INFLUENCERLERIN TARZIYLA GÜNLÜK EV KOMBİNİ OLUŞTURMANIN YOLLARI

Canlı tonları kullanmayı tercih edin. Yaz aylarında olunduğu için, sokak kısıtlaması dışındaki günlerde evde kalmak biraz zor olabiliyor. Bu durumun etkisinden kurtulabilmek için, enerjik hissedilmesini sağlayacak renkler ve desenli parçalar tercih edilebilir.

Pembe, yeşil, mor, mavi ve kırmızı, tercih edilebilecek renkler arasında yer alıyor. Eğer siyah gibi daha keskin renklerden vazgeçemeyen biriyseniz, renkli çiçek desenleri tişört üzerinde tercih edilebilir.

Ev içerisinde kullanımı tercih edilen spor ayakkabılar, puf terlikler yerine kullanılabilir. Birçok influencer'in ev içerisinde ayakkabı giymeyi tercih ettiği bilinir. Bu sayede günlük hayatta kullanılacak bir kombin, ev içerisinde de tamamlanmış olur.

Makyaj yapmayı tercih edin ancak bu doğal tonlarda olsun. Paylaşımları aktif olan birçok influencerin, pandemi dönemi için özel makyaj videoları bile hazırlıyorlar. O videolardan yararlanarak kendinize bir günlük doğal makyaj hazırlayabilirsiniz.

Aynı ürünler sizde bulunmayabilir ancak eldeki ürünlerle de aynı işlemler birebir olmasa da yapılabilir. Saç konusunda da doğallıktan yana gidilmeli.

Evdeki düzleştiricilerle saçlarınızı düzleştirip doğal bir görünüm elde edebilirsiniz. Birçok influencer de saçlarında düzleştirmek dışında, minik bir lastikle toplamayı tercih ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0