Taytlar doğru şekilde nasıl kombinlenir?

Yaz aylarının trend alt giyim parçası taytlar için doğru kombin oluşturmak önemlidir. Peki taytlar için nasıl tarzlar oluşturulur? Tayt kombinlerine en yakışan aksesuarlar nelerdir? Tercih edilen ayakkabıların renkleri nasıl olmalıdır? Sizler için tayt kombininde bilmeniz gereken detaylara yer verdik. İşte tayt kombinleriyle ilgili tüm bilmeniz gerekenler.

Yaz aylarının en çok tercih edilen alt giyim parçalarından biri taytlardır. Tayt için bir kombin oluştururken çoğunlukla uzun parçalar kullanılır. Kalça hizasında ya da dizlere daha yakın bir gömlek, bluz, tunik taytlarla tercih edilir. Ancak taytlar için farklı kombin tarzları bulunur. Bunları uygulayarak şık tarzlar oluşturabilmeniz mümkün olacaktır. Peki taytlar doğru şekilde nasıl kombinlenir? Sizler için her türlü tayt seçeneğiyle rahatlıkla uygulayabileceğiniz tayt kombin önerilerini derledik.

TAYTLAR DOĞRU ŞEKİLDE NASIL KOMBİNLENİR?

- Taytlarınızı kombinlerken dikkat etmeniz gereken en önemli şey, uzunluktur. Taytların ayak bileğin hemen üzerinde durması gerekir. Eğer daha kısa olursa, bacak boyunuzu da kısa gösterir.

- Taytın uzunluğuyla birlikte renk ve desen detayı da önemlidir. Böyle taytlara üst parçası olarak sade modeller tercih etmeniz gerekir. Aksesuarlarınız olan bandana, şal ve fularınızı taytınız ile aynı renk tercih ederek kombininizi tamamlamış olursunuz.

- Taytlar için seçilecek olan ayakkabı, oluşturulacak kombin tarzına bağlı olarak değişir. Her ayakkabı modeli, tayt kombiniyle yakışır. Ancak önemli olan ayakkabının ne olursa olsun tayt ile aynı renkte olmasıdır.

- Tayt kombinlerine yakışan en şık aksesuarlar; şık ve gösterişli kolyeler, çember küpeler ve bangle bileklikler olacaktır.

2020 RENKLİ TAYT MODELLERİ

TRENDYOLMİLLA: 60 TL

TRENDYOLMİLLA: 60 TL

BİANCA LUCCİ: 49 TL

TRENDYOLMİLLA: 40 TL

BİANCA LUCCİ: 37 TL

Kavun kilo aldırır mı, kavun kaç kalori? Kavun diyeti ile kilo verme yöntemi! 5 günde 5 kilo...

İLİŞKİLİ HABER

Kavun kilo aldırır mı, kavun kaç kalori? Kavun diyeti ile kilo verme yöntemi! 5 günde 5 kilo...

BİR YORUM YAPIN 0