Modası geçmeyen yılların eskitemediği parçalar

Gardıroplar, her sezonun trendlerine göre değişim gösterir. Ancak bazı parçalar, her sezonun ortak kıyafeti olarak yerini hiç değiştirmez. Sizler için bu parçaları ve onlar için hazırlanabilecek özel kombin önerilerini derledik. Gardıropların vazgeçilmeyen parçaları nelerdir? İşte modası geçmeyen, yılların eskitemediği kıyafetlerle ilgili bilmeniz gerekenler.

Modaseverlerin çok iyi bildiği bir düşünce bulunmaktadır. 'Moda kendisini tekrar eder'... Bu algıdan yola çıkılarak hareket eden birçok tasarımcı, koleksiyonlarında yıllardır vazgeçemedikleri parçalar bulunduruyorlar. Kısa zamanda her sezonun sabit parçası haline gelen bu kıyafetler, artık gardıropların olmazsa olmazı olarak yer alıyorlar. Kot ceket, beyaz gömlek, trençkot, siyah pantolon ve kareli gömlekler bu parçaları oluştururlar. Gardıropların vazgeçilmez kıyafetlerini sizler için ele alıp kombin önerilerinde bulunduk. Her zaman ilk tercihiniz olan bu parçalar hakkında gerekli detaya sahip olduktan sonra, istediğiniz şıklığı daha kolay şekilde oluşturulabilmeniz mümkün olacaktır. 

MODASI GEÇMEYEN YILLARIN ESKİTEMEDİĞİ PARÇALAR

BEYAZ GÖMLEK

En klasiklerden kabul edilen beyaz gömlekler, özellikle resmi davetler ya da iş görüşmeleri için kurtarıcı bir parçadır. Bununla birlikte günlük kombinlerde de rahatlıkla kullanılabilmektedir. Bu parçalar çoğunlukla hareketli, desenli eteklerle şık durmaktadır. Klasik kombin yapmak isterseniz, kumaş etek ve pantolonlarla değerlendirebilirsiniz. Spor bir tarz için ise jean pantolonlarla kombinleyebilirsiniz.

KARELİ GÖMLEKLER

Sadece beyaz gömlekler değil kareli gömlekler de, gardıropların vazgeçilmez kıyafetlerindendir. Hareketli parçaları üst giyimde kullanmayı sevenler için yıllardır vazgeçilmeyen parçalar arasında yer almaktadır. Bu gömlekleri, düz renk parçalarla kombinlemeniz doğru olandır. 

TRENÇKOT PARÇA

Kot ceketler dışında en çok tercih edilen ve kombinlere ekstra şıklık sağlayan trençkot parçalar, kombin yapma konusunda kolaylık sağlayan modeller arasında yer alıyor. Bu nedenle de sıkça tercih ediliyor. Kare gömlekleri sadece günlük kombinlerde değil şık davetlerde de kullanabilirsiniz.

KOT CEKETLER

Özellikle '90'lı yıllardan bu yana trendler arasında yer alan kot ceketler, denim modasının dikkat çeken parçalarındandır. Çoğunlukla oversize olarak kullanılan kot ceketler, spor kombinler için en çok tercih edilenler arasındadır. 

SİYAH PANTOLONLAR

Çoğunlukla beyaz bir t-shirt ve gömleklerle kombinlenen siyah pantolonlar, hem spor hem de klasik giyim için en çok tercih edilenler arasındadır. Her türlü ayakkabı modeliyle şıklık sağlar. Ancak en çok tercih edilen topuklu ayakkabılardır.

Kiralık daireler için dekorasyon önerileri

İLİŞKİLİ HABER

Kiralık daireler için dekorasyon önerileri

BİR YORUM YAPIN 0