2020 trend nikah elbiseleri modelleri! Nikah için en zarif elbise nasıl seçilir?

Günümüzde gelin adayları nikah merasimlerinde farklı modellerle dikkat çekmeyi tercih ediyor. Nikah elbiseleri gösterişli halleriyle gelinliklerin önüne geçiyor. Sezonun trendlerini yakından takip ettiğimiz sitemizde sizler için en zarif ve en gösterişli nikah elbiselerini listeledik.

Gelinlikler, kadınlar için en özel ve mutlu anlarının temsilidir. Ancak artık günümüzde birden fazla modellerle karşımıza çıkan gösterişli gelinlikler yerine sadeliği de simgeleyen nikah elbiseleri tercih edilebiliyor. Özellikle pandemiden dolayı düğün yerine nikah yapmayı tercih eden çiftler için rehber olacak bir haberle karşınızdayız. İnternet alışverişlerine yönelinen bu dönemde gelin adayları vücut proporsiyonlarına uygun ve hareket alanlarını kısıtlamayacak elbise modellerini araştırıyor. Nikah elbisesi seçerken dikkat edilmesi gereken önemli detaylardan biri ise elbisenin kumaşıdır. Kumaş kalın ve lastikli olursa gelinlik gibi hem daha kaliteli hem de üzerinize dikilmiş gibi görünebilir. Nikah elbiselerinde bir diğer önemli detay güpür seçimidir. Güpürlü elbiseler ütülenmediği için kırışık bir şekilde elinize ulaşabilir. Bu durumda yapmanı gereken ütü kullanmak değil kuru temizlemeye başvurmak olacaktır. 

Nikah elbisesi alırken rengini de önemsemelisiniz. Krem ya da kırık beyaz tonlarda elbiseye çiçek ve ayakkabı uyumunu yakalamak zor olacaktır. Bu yüzden saf beyaz seçmek en doğru tercihlerden biri olacaktır. Adeta günün en zarif ve şık gelini olmak isterseniz de sade seçimler yapmaya özen gösterin. 

Peki 2020 yazının en şık nikah elbiseleri neler?

2020 NİKAH ELBİSELERİ

KOMBİN DETAYLARI

ABİYEFON: 250 TL

TRENDYOL: 100 TL

KOMBİN DETAYLARI

SATEN: 100 TL

TRENDYOL: 90 TL

KOMBİN DETAYLARI

OLEG CASSİNİ: 675 TL

BERSHKA: 112 TL

KOMBİN DETAYLARI

DENİZ BUTİK: 190 TL

SOHO EXCLUSİVE: 70 TL

KOMBİN DETAYLARI

DENİZ BUTİK: 160 TL

SOHO EXCLUSİVE: 70 TL

KOMBİN DETAYLARI

PATIRTI: 180 TL

BERSHKA: 112 TL

İskandinav tarzı rustik dekorasyon nasıl uygulanır?

İLİŞKİLİ HABER

İskandinav tarzı rustik dekorasyon nasıl uygulanır?

BİR YORUM YAPIN 0